Έκθεση Φωτογραφίας από τη Novartis

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης, ολοκληρώθηκε η Έκθεση Φωτογραφίας «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας – Skin to live in». Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε από τη Novartis Hellas σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, φιλοξενήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων από 1-29 Οκτωβρίου. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν μέσα από την Έκθεση για τα σοβαρά δερματικά νοσήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Η εκστρατεία «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας – Skin to live in» αποτελεί πρωτοβουλία της Novartis Hellas, που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας και φέρει τη στήριξη του Σωματείου Ασθενών με Ψωρίαση «Καλυψώ». Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τα σοβαρά δερματικά νοσήματα όπως η ψωρίαση και η κνίδωση, ενθαρρύνοντας παράλληλα τους ασθενείς να αποκαλύψουν το δέρμα τους.

Κύριο μήνυμα της έκθεσης φωτογραφίας ήταν η ανάγκη αποστιγματοποίησης των σοβαρών παθήσεων του δέρματος, καθώς πρόκειται για νοσήματα μη μεταδοτικά, που όμως λόγω της λανθασμένης ή ελλιπούς ενημέρωσης μπορεί να οδηγήσουν στην απομόνωση και στον κοινωνικό αποκλεισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ