Novartis Hellas: Ημέρα Εθελοντικής Κοινωνικής Προσφοράς

H Novartis Hellas στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, διοργάνωσε πρόσφατα «Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας» στα κεντρικά γραφεία της, στη Μεταμόρφωση, σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ελπίς, όπου εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί τράπεζα αίματος. Δεκάδες εργαζόμενοι σε ολόκληρη τη χώρα ανταποκρίθηκαν με θέρμη σε αυτήν την πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, προσφέροντας το σπουδαιότερο αγαθό, την ίδια τη ζωή. Οι εργαζόμενοι της Alcon, μέλους του Ομίλου Νοvartis,  αγκάλιασαν κι εκείνοι με τη σειρά τους την πρωτοβουλία αυτή .

Η κα. Σίσσυ Ηλιοπούλου, Επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Εσωτερικής Επικοινωνίας, δήλωσε σχετικά: «Η αιμοδοσία αποτελεί πλέον θεσμό για τη Novartis Hellas και αποδεικνύει πως η δυναμική της εταιρείας πηγάζει από την ευαισθησία και την κοινωνική συνείδηση των ανθρώπων  της. Η διαδικασία αιμοδοσίας είναι πολύ απλή με τεράστια οφέλη για το κοινωνικό σύνολο. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου επιδεικνύουν, διαχρονικά, την κοινωνική ευαισθησία τους σε θέματα ζωτικής και εθνικής σημασίας στις κοινωνικές ομάδες που χρήζουν έμπρακτης βοήθειας».

Η στρατηγική της εταιρείας διεθνώς εστιάζει στον άνθρωπο και στη βελτίωση τόσο του προσδόκιμου όσο και της ποιότητας ζωής του. Παράλληλα, βασική επιδίωξη της εταιρείας είναι να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των κοινωνιών στις οποίες λειτουργεί, θεωρώντας πως οφείλει να ανταποδίδει και συνεισφέρει ενεργά στο κοινωνικό σύνολο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ