ERGO: Χορηγός σε Μαραθώνιο και Marathon Expo

H ERGO, μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ, επέλεξε να στηρίξει για άλλη μια φορά και μάλιστα ως Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικός χορηγός της Marathon Expo, ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός,  προσφέροντας τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς.

Η ERGO, τηρώντας με συνέπεια τη δέσμευσή της να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη του αθλητισμού και στην προώθηση ενός άλλου τρόπου ζωής με υψηλές αξίες όπως η υγεία, αφού το τρέξιμο έχει ενταχθεί στην καθημερινή δραστηριότητα πολλών από εμάς, αποφάσισε από φέτος να αναβαθμίσει τη χορηγία της και την υποστήριξή της στον ΣΕΓΑΣ. Έτσι, δίνει το όνομά της στην έκθεση Marathon Expo που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ για 7η συνεχή χρονιά και παράλληλα, την Κυριακή 09 Νοεμβρίου, ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, θα προσφέρει τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, προστατεύοντάς τους από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της ERGO Marathon Expo, που φιλοξενείται φέτος στο Κλειστό Γυμναστήριο TAEKWONDO στο Π. Φάληρο, ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της εταιρίας κ. Στάθης Τσαούσης δήλωσε: “Για την εταιρία μας, o Μαραθώνιος της Αθήνας, ο Αυθεντικός, είναι στην πράξη Ανθρώπων ERGO που δίνει σε όλους την ευκαιρία να δηλώσουν παρόντες και να παράγουν έργο για ένα αθλητικό και κοινωνικό γεγονός που φωτίζει πολύτιμες ανθρώπινες αξίες, γι αυτό και επιλέγουμε να σταθούμε αρωγός του για άλλη μια φορά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ