Ο απολογισμός των δράσεων του Χαμόγελου

Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, ανακοινώθηκαν τα στατιστικά στοιχεία όλων των δράσεων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα 19 χρόνια δράσης του.

Παράλληλα ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στην υπ.αρ. Δ27/οικ/34481/1526 Υπουργική Απόφαση του υφυπουργού Εργασίας κου Κεκέρογλου, βάσει της οποίας οδηγούνται σε κλείσιμο τα 13 Σπίτια που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και πολλών άλλων ιδιωτικών δομών παιδικής προστασίας. Ο κ. Γιαννόπουλος ωστόσο τόνισε ότι τις ενστάσεις του Οργανισμού για το νέο αυτό Νόμο έχει θέσει υπόψη στον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας κου Βρούτση ο οποίος δεσμεύτηκε να βρεθεί άμεσα μια ουσιαστική λύση για τα παιδιά.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού, κος Κώστας Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Όλα ξεκίνησαν πριν 19 χρόνια, όταν ο μικρός Ανδρέας εξέφρασε στο ημερολόγιο του την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτου χρώματος, θρησκείας και φύλου. Σήμερα, διανύουμε το 20ο μας έτος και η επιθυμία του Ανδρέα έγινε σκοπός και πράξη για όλους εμάς. Μέσα στα 20 αυτά χρόνια δράσης, βρεθήκαμε δίπλα σε 896.990 παιδιά και τις οικογένειές τους εξασφαλίζοντας τους τα απαραίτητα, τα αυτονόητα, όλα αυτά που δεν πρέπει να λείπουν από καμιά οικογένεια. Με ποιότητα, αμεσότητα, συνέπεια, σεβασμό και αγάπη καταφέρνουμε καθημερινά και πανελλαδικά να υλοποιούμε αποτελεσματικά τις δράσεις μας με στόχο την Προστασία, την Υγεία και την καλή Διαβίωση όλων των παιδιών. Σας καλούμε όλους να γνωρίσετε το έργο μας από κοντά, στη μεγάλη μας γιορτή στην Helexpo, 14-16 Νοεμβρίου. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί την έναρξη σειράς δράσεων ενημέρωσης αλλά και ψυχαγωγίας που θα πραγματοποιήσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με αφορμή τα 20 χρόνια του».

Παράλληλα, κατά τη Συνέντευξη Τύπου, ανακοινώθηκε η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ για τα 20 χρόνια δράσης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που θα πραγματοποιηθεί 14 – 16 Νοεμβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo, με ελεύθερη είσοδο και ώρες λειτουργίας 10:00 – 22:00, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και την υποστήριξη της ΔΕΘ Helexpo.

Χορηγοί Εκδήλωσης: EXPOSYSTEM, INTERFORM, ART DE CUBE, INTERAMERICAN, ACS, ΓΕΝ-ΚΑ, ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ, KATSOULIS GROUP, MEGA SPRINT GUARD, ASPECT, ΙΑΣΩ Παίδων.
 
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΣΚΑΪ, NICKELODEON, SFERA, DERTI, INFOKIDS.GR, MOTHER’SBLOG.GR, NEWSBOMB.GR, QUEEN.GR, PARENTS.GR

Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε και το νέο τηλεοπτικό σποτ για τα 20 χρόνια δράσης του Οργανισμού που υλοποιήθηκε χάρη στην ευγενική προσφορά των εταιριών και των ανθρώπων της MAGNET AD και της TopCut MODIANO.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ