Ο 10ος Κύκλος Future Leaders

Ολοκληρώθηκε ο 10ος Κύκλος του 11ήμερου βιωματικού προγράμματος ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων της Future Leaders που έλαβε χώρα μεταξύ 29 Οκτωβρίου και 9 Νοεμβρίου 2014.

Σε αυτό συμμετείχαν 22 Μεταπτυχιακοί, 9 Business Coaches / Υψηλόβαθμα Στελέχη από τις Founding & Fellow Members της Future Leaders (ΑΒ Βασιλόπουλος, Μινέρβα, Τράπεζα Πειραιώς, ΤΙΤΑΝ και Wind), 3 κοινωφελείς Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί (σχεδία, ΙΚΕ – ΚΑΣΠ, ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ και ΑΡΧΕΛΩΝ) και 4 Expert Leaders – εξειδικευμένοι Consultants (AON, Better Future, PWC, Summit).

Το πρώτο μέρος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε από την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου έως την Κυριακή, 2 Νοεμβρίου, με τη συγκέντρωση και γνωριμία όλων των συμμετεχόντων στο “The Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας, όπου έγινε και το Workshop Assessment φοιτητών και στελεχών.

Η συνέχεια του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, όπου οι μεταπτυχιακοί φοιτητές, μοιρασμένοι σε 3 ομάδες και υπό την καθοδήγηση των Business Coaches τους, εκπόνησαν τα Projects που τους ανατέθηκαν και τα παρουσίασαν στις εγκαταστάσεις των ΜΚΟ που βοήθησαν.

Τα αποτελέσματα των Projects εντυπωσίασαν τους εκπροσώπους των ΜΚΟ, καθώς οι ομάδες ανέλυσαν διεξοδικά τα ζητήματα που τέθηκαν και παρουσίασαν λύσεις απολύτως και άμεσα υλοποιήσιμες, προκειμένου να τεθούν σε εφαρμογή την επόμενη κιόλας ημέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ