DHL Express: Μεταφέρει τις αξίες του Μαραθωνίου

Η DHL Express ήταν παρούσα από τη θέση του Επίσημου Χορηγού και στη φετινή διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.  Μένοντας πιστή στο μήνυμά της – «Μεταφέρουμε τις Αξίες του Μαραθωνίου σε Όλο τον Κόσμο» – η εταιρεία υποστήριξε τις ανάγκες logistics της διοργάνωσης και τους περίπου 35.000 δρομείς που συμμετείχαν από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

«Για μια ακόμη χρονιά υποστηρίξαμε τον Μαραθώνιο Αθηνας, τον Αυθεντικό, μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού, στηρίζοντας τόσο τις ανάγκες logistics μιας τέτοιας μεγάλης διοργάνωσης, αλλά και συμμετέχοντας ενεργά με ομάδες δρομέων», αναφέρει ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, προσθέτοντας «Τα μηνύματα και οι αξίες που μεταφέρει ο Μαραθώνιος από γενιά σε γενιά είναι πολύ σημαντικά για εμάς και είμαστε πολύ υπερήφανοι για το γεγονός ότι οι αξίες αυτές συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία της εταιρείας μας. Παράλληλα, είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για μια ακόμα συμμετοχή με τη χορηγική υποστήριξη της DHL, αυτή της Ντενίζ Δημάκη, Ελληνίδας πρωταθλήτριας του τριάθλου, η οποία  εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το αγωνιστικό πνεύμα και τη συνεχή προσπάθεια για την κατάκτηση των στόχων, μια διαδικασία στην οποία πιστεύουμε και εμείς σαν εταιρεία».

Από την πλευρά της η Ντενίζ Δημάκη δήλωσε σχετικά: «Είχα ανάμεικτα συναισθήματα όταν μπήκα στο Καλλιμάρμαρο. Είχα πολλές δυσκολίες φέτος και από την πρώτη στιγμή του αγώνα ένιωσα ότι δεν ήμουν καλά και θα δυσκολευτώ να τερματίσω. Όταν λοιπόν έφθασα στο στάδιο δάκρυσα απο τη συγκίνηση για το ότι κατάφερα να τερματίσω, έχοντας μια μικρή στεναχώρια που φέτος δεν βρέθηκα σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση. Ευχαριστώ πολύ την DHL για την τόσο απρόσκοπτη στήριξη και την αγάπη που λαμβάνω».

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στις υπηρεσίες logistics και σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, η DHL Express προσέφερε και φέτος τις υπηρεσίες της για τις ανάγκες μεταφορών υλικού για την επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα πριν, αλλά και κατά την ημέρα του Μαραθωνίου. 25 οχήματα της εταιρείας μετέφεραν τον εξοπλισμό και τo ρουχισμό των περισσοτέρων από 13.000 αθλητών που συμμετείχαν στο Μαραθώνιο, από την αφετηρία στο Μαραθώνα, έως τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο.

Στο πλαίσιο της χορηγικής της υποστήριξης, η DHL Express είχε επίσης παρουσία στο Sponsor’s Village, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η DHL running team, η ομάδα εργαζομένων, συνεργατών και πελατών της DHL, αρίθμησε φέτος περισσότερα από 200 μέλη για τις διαδρομές των 5 και 10 χλμ, αλλά και συνολικά εννέα συμμετοχές στον αγώνα του Μαραθωνίου. Επίσης, για τρίτη συνεχή χρονιά  συμμετείχε με τα χρώματα της DHL και ομάδα παιδιών από τα παιδικά χωριά SOS, στον παιδικό αγώνα 1000 μ..

Κατά τη τελετή βραβεύσεων του 31ου Μαραθωνίου της Αθήνας, ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς συμμετείχε στη βράβευση των τριών ελληνίδων Μαραθωνοδρόμων που ανέβηκαν στο βάθρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ