ΑΧΑ: Αρωγός στην πρόληψη για την καλή υγεία

Στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας για την πρόληψη του Διαβήτη που υλοποίησε η ΑΧΑ σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Με οδηγό τον Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη» σε 18 πόλεις της χώρας μας, πραγματοποιήθηκε κλήρωση και δόθηκαν 75 ποδήλατα συνολικά σε όλες τις πόλεις της εκστρατείας.

Η ενέργεια αυτή της ΑΧΑ είχε ως σκοπό να προωθήσει την καθημερινή άσκηση για μικρούς και μεγάλους, η οποία σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή βοηθά σημαντικά στην πρόληψη του διαβήτη, μιας ασθένειας που σήμερα απασχολεί περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας.

Οι νικητές ήταν από όλες τις ηλικίες και καθένας από αυτούς κέρδισε ένα ποδήλατο που μπορεί να αξιοποιήσει για καθημερινή άσκηση. Όλοι όσοι κέρδισαν ευχαρίστησαν την ΑΧΑ για την προσφορά της, αλλά κυρίως για το ενδιαφέρον της Εταιρείας να στηρίξει την προληπτική ενημέρωση για το σημαντικό ζήτημα του Σακχαρώδη Διαβήτη που σημειώνει αλματώδη ανάπτυξη στη χώρα μας.

Η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Διαβήτη υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΧΑ για την πρόληψη και την προστασία της υγείας. Μέσα από την εκστρατεία ενημερώθηκαν περισσότεροι από 18.000 συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα, ενώ 5.700 συμμετείχαν σε διαγνωστικές εξετάσεις. Οι πόλεις από τις οποίες πέρασε οι εκστρατεία, είναι: Αθήνα, Λειβαδιά, Στυλίδα, Βόλος, Λάρισα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Κοζάνη, Ιωάννινα, Πάτρα, Πύργος, Πειραιάς, Ρόδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ