Δωρεά Γιαννακόπουλου στην Τροχαία Αττικής

Παρουσία του Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχου Δ. Παπαναγιώτου, και του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας της Αττικής Οδού, Αστυνόμου Β΄ Ε. Κουντρομιχάλη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέδωσε 55 φωσφορούχα αντιανεμικά μπουφάν, για την αναβάθμιση του εξοπλισμού και τη διευκόλυνση του έργου των αστυνομικών.

Ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής ευχαρίστησε τον κ. Γιαννακόπουλο, προσφέροντάς του τιμητική πλακέτα. «Καταλαβαίνετε τον επίπονο αγώνα που κάνουμε, για να είμαστε παρόντες, κοντά στον πολίτη και να τον βοηθάμε», ανέφερε μεταξύ άλλων. «Σας στηρίζουμε, για να μας στηρίζετε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακόπουλος, εκφράζοντας συγχαρητήρια και ευχαριστίες ως πολίτης, για το έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως σημείωσε ο Διοικητής της Τροχαίας της Αττικής Οδού, κ. Κουντρομιχάλης, τα μπουφάν που δώρισε ο κ. Γιαννακόπουλος αποτελούν απόλυτη αναγκαιότητα για την ασφάλεια των αστυνομικών του Τμήματος, καθώς είναι πολύ σημαντικό να είναι ορατοί από τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων, μέρα και νύχτα.

Η δωρεά των αντιανεμικών αποτελεί συνέχεια στην κοινωνική προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Πριν από δύο χρόνια περίπου, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δωρίσει στην Ελληνική Αστυνομία 10 μοτοσικλέτες υψηλού κυβισμού, ενώ στα «σκαριά» βρίσκεται μία ακόμα δωρεά, με στόχο την επισκευή και συντήρηση των δικύκλων, ώστε να παραμείνουν λειτουργικά, ασφαλή και «ετοιμοπόλεμα» για το έργο της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: newsbomb

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ