Ok! Anytime Markets: Συνεργασία με UrbanAct

Τα Ok! Anytime Markets στηρίζουν ενεργά την έννοια της γειτονιάς, ακούνε τις ανάγκες της και προσπαθούν να συμβάλλουν, ώστε να την ομορφύνουν. Για το λόγο αυτό, υποστηρίζουν το πρόγραμμα της UrbanΑct «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια – Ομορφαίνουμε τις Γειτονιές μας» το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Αθηναίων και στοχεύει στο να μεταμορφώσει εξωτερικά τα σχολεία της Ελλάδας κάνοντας τα σχολικά κτίρια και κατ’ επέκταση τις γειτονιές πιο όμορφες. Μετά το  5ο & 11ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Βύρωνα που άλλαξε ολοκληρωτικά όψη από την UrbanΑct, ακολούθησε το 2ο Δημοτικό Σχολείο  Παγκρατίου.

Από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου, η UrbanAct με την υποστήριξη των Ok! Anytime Markets ανέλαβε να ομορφύνει το σχολικό περιβάλλον για τους μαθητές και τους δασκάλους του 2ου Δημοτικού Σχολείου στο Παγκράτι, δημιουργώντας τοιχογραφίες που αποτυπώνουν τις ιδέες και την ενέργεια των καλλιτεχνών για έκφραση.

Το κεντρικό μήνυμα της τοιχογραφίας είναι το «Μυστήριο της Φύσης» και ο δημιουργός της καλλιτέχνης Kez αποτύπωσε την εικόνα της φύσης στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Την τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια ζωγραφικής στους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά βάζοντας τις δικές τους πινελιές στο εξαιρετικά εμπνευσμένο έργο της UrbanΑct, ενώ παράλληλα έγινε κλήρωση για ένα ποδήλατο που κέρδισε ένας τυχερός μαθητής.

Παράλληλα, την τελευταία μέρα του προγράμματος μοιράστηκαν οι απαραίτητες τσάντες στους μικρούς ζωγράφους με υλικά προκειμένου να μπορέσουν να αποτυπώσουν τη φαντασία τους στις χαμηλές επιφάνειες του σχολείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ