Roche Hellas: Γιορτή στο «Αγία Σοφία»

H Roche Hellas σε συνεργασία με τα Σχολεία του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» πραγματοποίησαν την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που νοσηλεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα και παράλληλα παρακολουθούν στο σχολείο του Νοσοκομείου τα μαθήματα της τάξης τους.

Στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν οι μικροί ασθενείς παρουσία των γονέων, των δασκάλων, των καθηγητών και των ιατρών τους, παρέστησαν ο Καθηγητής κ. Γεώργιος Χρούσος, Διευθυντής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», η κ. Πολυτίμη Λεονάρδου, αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και η κ. Μαρίζα Οικονόμου, αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους Καλές Γιορτές.

Ο Διευθυντής του Σχολείου που στεγάζει το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», κ. Νίκος Σαρμάς, καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς τους και ευχαριστώντας τη Roche Hellas ανέφερε «είναι σημαντική για εμάς η χαρά με την οποία αποδεχτήκατε την πρόσκλησή μας να μας στηρίξετε και φέτος στο έργο μας. Ευχόμαστε στους μικρούς μας φίλους να επιστρέψουν σύντομα υγιείς στα σχολεία τους».

Ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Roche Hellas κ. Κίμων Μαλαταράς δήλωσε «Η εταιρεία μας συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά με μεγάλη χαρά στην υλοποίηση της χριστουγεννιάτικης γιορτής. Η Roche Hellas είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τους πολίτες του αύριο. Η εκδήλωση στο νοσοκομείο Αγ. Σοφία Παίδων αφορά στην έκφραση θαυμασμού και επιβράβευσης των παιδιών, που, παράλληλα με την ασθένεια που έχουν να διαχειριστούν, με δύναμη καρδιάς συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους επενδύοντας στο μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ