Frigoglass: Προσφορά σε κοινωφελείς οργανισμούς

Δώρο χαράς και αγάπης σε 9 κοινωφελείς οργανισμούς που φροντίζουν παιδιά, οικογένειες και απόρους προσφέρει τα φετινά Χριστούγεννα η Frigoglass. Σκοπός της ενέργειας «Frigoglass, χαμόγελα δροσιάς» ήταν να δωρίσει καινούργια επαγγελματικά ψυγεία, ώστε να διατεθούν σε φορείς που δραστηριοποιούνται σε περιοχές της Αττικής, σε μια προσπάθεια να βελτιωθούν οι συνθήκες σίτισης για όλους όσους βρίσκονται σε ανάγκη. Η Frigoglass σε συνεργασία με το  Μη  Κερδοσκοπικό Σωματείο  Δεσμός, επέλεξαν  βάσει των αναγκών, συνολικά 9 κοινωφελείς οργανισμούς προκειμένου να διαθέσουν τα εν λόγω ψυγεία.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των εργαζομένων της Frigoglass στο κάλεσμα της εταιρείας για τη συγκέντρωση τροφίμων, προκειμένου να γεμίσουν τα ψυγεία και να προσφέρουν χαμόγελα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της Frigoglass, επισκέφθηκαν τους οργανισμούς που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, με σκοπό να παραδώσουν τα ψυγεία και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν.

Ο  κ. Σταμάτης Καρατζάς, Head of Commercial Policy and Global Account Management της Frigoglass δήλωσε σχετικά: «Είμαι συγκινημένος από τη γενναιοδωρία που έδειξε η ομάδα της Frigoglass σε αυτή μας την πρωτοβουλία, υποδηλώνοντας το ενδιαφέρον των ανθρώπων μας και τη διάθεσή τους να «αγκαλιάσουν» και να συμβάλουν έμπρακτα σε ενέργειες που συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και ειδικότερα όσους βρίσκονται σε ανάγκη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, γιατί με αυτόν τον τρόπο όλοι μαζί στηρίζουμε το έργο αξιόλογων φορέων και οργανισμών».

Τα ψυγεία και τρόφιμα της Frigoglass διατέθηκαν στους παρακάτω κοινωφελείς οργανισμούς: «Ο Άγιος Αλέξανδρος-Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου, «Παιδικό Σπίτι Πειραιά», «Η Κιβωτός του Κόσμου», «Γέφυρα Ζωής», «Μαζί για το παιδί- Ίδρυμα κοινωνικής εργασίας Χατζηπατέρειον- Κ.Α.Σ.Π.», «Κοινωνικές Δομές  Ιλίου- Τράπεζα Χρόνου», «ΚΟΔΕΠ- Ξενώνας Αστέγων Ανακούφιση», «Άρσις- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων- Εστία Προσφύγων» και «Κάριτας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ