Σε Οικοτροφείο της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΈΔΡΑ» η Υφ. Υγείας

Η Υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Οικοτροφείο Ιπποκράτης ΙΙ της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΈΔΡΑ»  προκειμένου να παραθέσει «γεύμα αγάπης» και να  γνωρίσει με αυτόν τον τρόπο τους ενοίκους, το  προσωπικό  και  τη πολυκλαδική ομάδα του οικοτροφείου.

Η ίδια μίλησε για μια πολιτική ισονομίας που ασκεί το Υπουργείο με γνώμονα τον άνθρωπο και τα δικαιώματα του. Έκανε λόγο για μια κοινωνία που δεν θα στιγματοποιεί τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί αλλά  θα είναι ενταγμένοι ισότιμα στο κοινωνικό σύνολο.

Στην συνέχεια μίλησε για το έργο της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΈΔΡΑ»  και τόνισε πως κινείται σε αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν έλαβε το χειροποίητο δώρο μιας εκ των εξυπηρετούμενων του Ιπποκράτη ΙΙ.

Λίγο πριν την άφιξη της κυρίας Παπακώστα τη δομή είχαν επισκεφτεί αντιπρόσωποι από το Σύστημα Προσκόπων Περιστερίου και αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους στην συνέχεια έπαιξαν και τραγούδησαν με τους ενοίκους του οικοτροφείου σκορπώντας χαρά και γέλιο.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: Άννα Χαριμαδοπούλου, Βίκυ Γιαννακάκη και Γιώργο Κουτσόπουλο. Αντίστοιχα την ίδια ώρα στο Οικοτροφείο Ιπποκράτης Ι στο Ίλιον  παραβρέθηκαν οι πρόσκοποι Χρήστος Γαλάνης, Μίνα Κάβουρα και Βένια Παναγιώτου.

Πέρα από τους από τους εξυπηρετούμενους και το προσωπικό παραβρέθηκαν και τα Μέλη του Δ.Σ της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΈΔΡΑ» η Πρόεδρος Μαρία Κερασόγλου, ο Σταύρος Θεοδωρακόπουλος και ο Δημήτρης Οικονόμου και

Τέλος, να σημειωθεί πως το «γεύμα αγάπης» μέσω του ΚΟΙΣΠΕ “ΕΥ ΖΗΝ” ήταν προσφορά της Coca-Cola 3E.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ