Coca-Cola: Στηρίζει ενέργεια του Υπ. Υγείας

Η Coca-Cola στηρίζει την πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας και ειδικότερα, της Υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου  «Τρώμε μαζί», η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με τους Κοινωνικούς Συνεταιρισμούς Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙΣΠΕ) και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Από τις 19 έως τις 27 Δεκεμβρίου, διοργανώνονται γεύματα σε δομές που επιβλέπονται από το Υπουργείο Υγείας και φιλοξενούν παιδιά, ανοϊκούς ασθενείς και ψυχικά πάσχοντες. Όλοι μαζί, γευματίζουν γύρω από ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι, πλούσιο σε Χριστουγεννιάτικα εδέσματα και παραδοσιακά γλυκά, τα οποία προετοιμάζει ο ΚΟΙΣΠΕ ΕΥΖΙΝ, μοιράζοντας έτσι λίγη χαρά και ζεστασιά αυτές τις γιορτινές μέρες.

Η Υφυπουργός Υγείας ανέφερε σχετικά: «Η παρούσα δράση έχει διττό ισχυρό συμβολισμό. Βρισκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, αξιοποιώντας τους Κοινωνικούς Συνεταιρισμούς που απασχολούν συμπολίτες μας ψυχικώς πάσχοντες. Στηρίζουμε έτσι διπλά τους ανθρώπους αυτούς. Επιπλέον, δίνουμε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα εναντίον του στίγματος που συνοδεύει τους ψυχικώς πάσχοντες, εκπέμποντας ότι οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να εργάζονται, να είναι χρήσιμοι και αξιοπρεπείς, μπορούν να είναι ισότιμα μέλη, ενσωματωμένα στην κοινωνία. Η δράση «Τρώμε Μαζί» είναι πράξη αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται σε δομές του Υπουργείου Υγείας, δείχνουμε ότι δεν είναι μόνοι τις άγιες αυτές μέρες, αλλά δεν είναι μόνοι και όλες τις ημέρες του χρόνου. Είμαστε δίπλα τους και νοιαζόμαστε για τα δικαιώματά τους τα οποία και υπερασπιζόμαστε απολύτως».

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας προϊόντων Coca-Cola, Σοφιά Κυλίφη, σημείωσε: «Η Coca- Cola βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη και υποστηρίζει τη πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας «Τρώμε Μαζί», που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους Κοινωνικούς Συνεταιρισμούς και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων. Από τις 19 Δεκεμβρίου και ως τις 27 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί μια σειρά με γεύματα σε ιδρύματα που βρίσκονται υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Υγείας με στόχο να δώσουμε λίγη χαρά στους ανθρώπους αυτούς για να νιώσουν τη ζεστασιά και την αλληλεγγύη αυτές τις γιορτινές ημέρες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ