UNICEF: Πρωτοβουλία με τον Μπέκαμ

O Ντέιβιντ Μπέκαμ και η UNICEF ανακοίνωσαν την έναρξη μιας πρωτοποριακής πρωτοβουλίας, του «7», δηλαδή του Ταμείου του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της UNICEF για την προστασία εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο από κάθε λογής κινδύνους.

Με τη συμπλήρωση φέτος 10 χρόνων ως Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF, o Ντέιβιντ Μπέκαμ σηματοδοτεί με το «7» την προσωπική του δέσμευση, να βοηθήσει μέσα στην επόμενη δεκαετία τα πιο ευάλωτα παιδιά του κόσμου. Μέσω του «7», ο Ντέιβιντ θα χρησιμοποιήσει τη φωνή, την επιρροή και τις διασυνδέσεις του για να προσελκύσει ζωτικής σημασίας κεφάλαια και να ενθαρρύνει τους ηγέτες του κόσμου να δημιουργήσουν μια συνεχή θετική αλλαγή για τα παιδιά.

Με τη χρηματοδότηση αυτών των προγραμμάτων για τα επόμενα τρία χρόνια, η πρωτοβουλία «7» θα μπορούσε να βοηθήσει τη UNICEF για:

• Παροχή υπηρεσιών παιδικής προστασίας και συμβουλευτικής υποστήριξης στο Ελ Σαλβαδόρ, τη χώρα με το υψηλότερο ποσοστό δολοφονιών παιδιών στον κόσμο.
• Παροχή αντλιών νερού και εκπαίδευση των κοινοτήτων για τη διατήρησή τους στην Μπουρκίνα Φάσο, όπου αυτή τη στιγμή ο 1 στους 5 θανάτους παιδιών, συμβαίνει λόγω διάρροιας.
• Υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού για να δώσει στα παιδιά το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή στην Παπούα-Νέα Γουινέα, όπου ο παιδικός υποσιτισμός έχει προκαλέσει καχεκτική ανάπτυξη σε σχεδόν το ήμισυ του συνόλου των παιδιών ηλικίας κάτω των πέντε ετών.

Κατά την έναρξη της πρωτοβουλίας «7», ο Μπέκαμ ζήτησε επίσης από το κοινό και τους θαυμαστές του να ενωθούν μαζί του στην ανάληψη δράσης για τα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ