JTI: Στους πέντε Κορυφαίους Εργοδότες παγκοσμίως

Η πιστοποίηση “Top Employers Global” είναι ένα νέο πρόγραμμα του διεθνώς αναγνωρισμένου Ινστιτούτου “Top Employers”, το οποίο στοχεύει στην αναγνώριση των εργοδοτών εκείνων που σε παγκόσμια κλίμακα δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για την ανάπτυξη των εργαζομένων τους, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Οι εργοδότες όλο και περισσότερο εναρμονίζουν τις πρακτικές τους ανάπτυξης σε παγκόσμια κλίμακα και το νέο πρόγραμμα πιστοποίησης έχει ως στόχο να εντείνουν τη δημιουργία ίσων συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους, όπου κι αν εργάζονται.

Σχολιάζοντας τη διάκριση της JTI, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Top Employers David Plink ανέφερε: «Η JTI έλαβε την πιστοποίηση σε 33 χώρες και αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα επιχείρησης που έχει εναρμονίσει τις διαδικασίες της με τέτοιο τρόπο ώστε να ωφελούνται τόσο οι εργαζόμενοι όσο και η λειτουργικότητα της επιχείρησης σε παγκόσμια κλίμακα».

Επιπλέον, και για τρίτη συνεχή χρονιά, η JTI έλαβε την πιστοποίηση για την Ελλάδα, ενώ διακρίθηκε ως ο 2ος Κορυφαίος Εργοδότης στην Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JTI Ελλάδας Ηλίας Ασημακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Οι εργαζόμενοί μας αποτελούν την ‘καρδιά’ της επιχείρησής μας.  Η πιστοποίηση αυτή συνιστά τη  συνέχεια, το επιστέγασμα και την επιβράβευση της διάκρισής μας ως Νο.1 εταιρεία στην Ελλάδα με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον το 2014. Επιβεβαιώνει δε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι τόσο οι συνθήκες εργασίας όσο και όλες οι πρακτικές που υιοθετούμε σε τοπικό επίπεδο αλλά και παγκοσμίως για την επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων μας είναι ορθές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ