Palo και Δεσμός στηρίζουν άπορες οικογένειες

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Palo και οι εθελοντές της ΜΚΟ Δεσμός συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες πορτοκαλιών που θα διατεθούν σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Η συγκομιδή των πορτοκαλιών έγινε στην έδρα του Palo στο Κοκκώνι Κορινθίας.

Το Σάββατο 7 Μαρτίου η ομάδα του Palo και οι εθελοντές του Δεσμού συγκεντρώθηκαν στο κτήμα της εταιρείας στο Κοκκώνι Κορινθίας, όπου έγινε η συγκομιδή των πορτοκαλιών. Συνολικά συγκεντρώθηκε 1,5 τόνος πορτοκαλιών, τα οποία παραδώθηκαν την ίδια μέρα στο Σύλλογο Ορθόδοξων Γυναικών «Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων», προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Φυλής.

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Palo Services και είναι η συνέχεια μιας πρωτοβουλίας που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια από τον Ιδρυτή και CEO της Palo Services κ. Παναγιώτη Τσαντίλα.

“Είναι χαρά για εμάς να προσφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο τη βοήθειά μας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση και δωρεά των πορτοκαλιών κάθε χρόνο και η συνεργασία μας με το Δεσμό έχει καθιερωθεί πια και θα συνεχιστεί και στο μέλλον με ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες» ανέφερε σχετικά ο κ. Τσαντίλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ