Saxo Bank: Επενδύει για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Saxo Bank ξεκίνησε την πρωτοβουλία Trade Like a Pro – έναν επενδυτικό διαγωνισμό σε συνεργασία με την επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας Tinkoff-Saxo, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Συνολικά, 46 αναβάτες, διοικητικοί και αθλητικοί διευθυντές από την επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας -μεταξύ των οποίων οι Alberto Contador, Peter Sagan, Ivan Basso, Matti Breschel- θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό Trade Like A Pro της Saxo Bank.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, ο κάθε συμμετέχων έχει στη διάθεσή του 1.500 ευρώ από τη Saxo Bank, τα οποία θα αξιοποιήσει για επενδυτικές συναλλαγές σε μετοχές, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SaxoMobileTrader. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την ολοκλήρωση του ποδηλατικού αγώνα Giro D’Italia, στις 31 Μαΐου 2015, με το συνολικό υπόλοιπο του λογαριασμού της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων όποιων επενδυτικών εσόδων προκύψουν, να διατίθεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα  της επιλογής των συμμετεχόντων.

Η πρωτοβουλία Trade Like A Pro έρχεται σε συνέχεια της πρωτοβουλίας Ride Like A Pro, που ξεκίνησε η Saxo Bank τον Νοέμβριο του 2014 και δίνει την ευκαιρία σε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα Tinkoff-Saxo και να προπονηθούν όπως και οι επαγγελματίες-μέλη της, μαθαίνοντας τα πάντα για την ποδηλασία – από την ανατομία του ποδηλάτου έως την έντονη διαλειμματική προπόνηση.

Σχολιάζοντας τις δύο πρωτοβουλίες ο Matteo Cassina, Επικεφαλής των Business Lines στη Saxo Bank, δήλωσε τα εξής: «Η Saxo έχει μια μακρόχρονη και επιτυχημένη σχέση με την ομάδα ποδηλασίας Tinkoff-Saxo και το Trade Like A Pro συμβάλλει στην ενίσχυση των δεσμών μας με τέτοιου είδους αθλήματα και κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Και τα δύο προγράμματα, το Trade Like A Pro και το Ride Like A Pro, έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες και να επιτύχουν τους φυσικούς και πνευματικούς τους στόχους. Στη Saxo Bank, πιστεύουμε ότι η παραπάνω επίτευξη είναι βασική για την επιτυχία τόσο στις χρηματοοικονομικές αγορές, όσο και στον ποδηλατικό στίβο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ