Adecco: Χορηγός του HR Forum του ΣΔΑΔΕ

Ο Όμιλος Adecco υποστηρίζει για ακόμα μία χρονιά τη διεξαγωγή του ετήσιου Συνεδρίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ), το HR Forum 2015, με τίτλο «HR Leadership: Reach Beyond The Expected», το οποίο θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Μαρτίου.

Ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ) διοργανώνει το HR Forum από το 2004 καλύπτοντας κάθε χρόνο ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού. Τα Συνέδρια αυτά συμβάλλουν σημαντικά στη διαχείριση ριζικών μεταβολών στο πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων, στη διαμόρφωση εταιρικής κουλτούρας και στην επίτευξη εταιρικών στόχων με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Φέτος, το Συνέδριο έχει τίτλο «HR Leadership: Reach Beyond The Expected» και στοχεύει να αναδείξει όλες τις νέες τάσεις της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και τις προοπτικές εξέλιξής του κλάδου. Η φετινή διοργάνωση έχει την τιμή να φιλοξενεί διακεκριμένους ομιλητές και θα διαρκέσει δύο ημέρες (μία συνεδριακή ημέρα και ένα workshop διάρκειας μίας ημέρας). Το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ εκτιμά ότι το 2015 απαιτεί οι επαγγελματίες του χώρου του HR να οραματιστούν τον ηγετικό αυθεντικό τους ρόλο και να επενδύσουν στη ανάπτυξη εκείνων των δεξιοτήτων που θα δώσουν τη δυνατότητα στον κλάδο να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί με ήθος και στόχο τη  συμβολή του τόσο στην επιχειρηματική στρατηγική όσο και στην ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού των Εταιρειών.

Η Πρόεδρος του ΣΔΑΔΕ, κυρία Μάρθα Μυλωνά δήλωσε: «Η στήριξη και η συνεργασία του ΣΔΑΔΕ με την Εταιρεία Adecco έχει βαθιές ρίζες στον χρόνο τόσο στις καλές εποχές όσο και στις δύσκολες. Με συνέπεια και σταθερότητα η Adecco είναι πάντα στο πλευρό των ενεργειών  μας και αποτελεί έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο συνομιλητή. Για όλους αυτούς τους λόγους ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες της και ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλες τις δράσεις που υλοποιούν».

Ο Γενικός Διευθυντής της Adecco Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μυλωνάς, σχολίασε σχετικά: «Στην Adecco έχουμε δεσμευτεί να εμπνέουμε από την μία πλευρά ανθρώπους και να τους καθοδηγούμε με στόχο την  επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων και από την άλλη πλευρά επιχειρήσεις για αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού τους. Θεωρούμε ότι η συμμετοχή μας σε δράσεις βελτίωσης των τάσεων που επικρατούν στον κλάδο του HR είναι απαραίτητη. Μέσα από τη συμμετοχή μας στο HR Forum 2015 ευελπιστούμε όχι μόνο να υποστηρίξουμε μια διοργάνωση που ενισχύει το ρόλο του HR, αλλά και να συμμετάσχουμε σε μία εποικοδομητική συζήτηση που θα αναδείξει όλα τα φλέγοντα ζητήματα του χώρου μας, καθώς και τους ενδεδειγμένους τρόπους διαχείρισής τους».  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ