HSBC: Δενδροφύτευση στο Δάσος Καισαριανής

Η HSBC, σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, οργάνωσε εθελοντική δράση για την αναδάσωση του Αισθητικού Δάσους στον Υμηττό, γύρω από τη Μονή Καισαριανής, την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Περισσότεροι από 60 εργαζόμενοι της HSBC, συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους και φίλους ενίσχυσαν την προσπάθεια αναδάσωσης. H HSBC, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας, δώρισε στη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών χρηματικό ποσό για τις ανάγκες συντήρησης του Αισθητικού Δάσους.

Το Αισθητικό Δάσος είναι δημιούργημα της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών. Απλώνεται από την άκρη της πόλης μέχρι τις βραχώδεις πλαγιές του Υμηττού στα 760 μέτρα υψόμετρο και καλύπτει συνολική έκταση 4.460 στρεμμάτων γύρω από τη Μονή Καισαριανής.

Ο κ. Steve Banner, CEO της HSBC Ελλάδος, δήλωσε: «Στην HSBC στηρίζουμε μια σειρά περιβαλλοντικών, εκπαιδευτικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμβάλαμε στην προστασία του Αισθητικού Δάσους στον Υμηττό. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι πολλοί από τους εργαζόμενους της HSBC συμμετείχαν ενεργά στη συγκεκριμένη αξιόλογη πρωτοβουλία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ