OTE-COSMOTE: Στους κορυφαίους εργοδότες για νέους

Μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στην Ελλάδα συμπεριλήφθηκαν, για μια ακόμη φορά, o ΟΤΕ και η COSMOTE, σύμφωνα με τους νέους που αναζητούν επαγγελματική καριέρα. Αυτό κατέδειξε η έρευνα «Καριέρα και Γενιά Υ» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Kariera.gr, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 νέοι απόφοιτοι. Μάλιστα, οι ΟΤΕ/COSMOTE ανέβηκαν κατά τέσσερις θέσεις στη συγκεκριμένη κατάταξη σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα πέρυσι.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι σημαντικότεροι παράγοντες που διαμορφώνουν την επιλογή εργοδότη για τους νέους είναι οι ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, οι ικανοποιητικές αμοιβές, οι προοπτικές εξέλιξης και ένα εργασιακό περιβάλλον με ήθος και εργασιακή ασφάλεια.

Επενδύοντας σε ένα σύγχρονο, δυναμικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον που επιβραβεύει τις υψηλές επιδόσεις, ο Όμιλος ΟΤΕ φιλοδοξεί να παραμείνει στις κορυφαίες επιλογές των ταλαντούχων νέων που αναζητούν επαγγελματική καριέρα. Προς την κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση των μελλοντικών ηγετικών στελεχών, μέσω του OTE-COSMOTE Graduate Trainee Program, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, έχοντας σημειώσει μεγάλη απήχηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ