Xerox Hellas: Υποστηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στην υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με παροχή Managed Print Services, προχώρησε πρόσφατα η Xerox Hellas, η οποία ως Χορηγός Υπηρεσιών Τεχνολογίας εκτύπωσης θα καλύψει το σύνολο του εκτυπωτικού εξοπλισμού του οργανισμού για διάστημα 5 ετών.

Στο πλαίσιο της σχετικής χορηγίας, η Xerox Hellas κατέγραψε τις υπάρχουσες υποδομές και ανάγκες του οργανισμού και βάσει αυτών σχεδίασε την ιδεατή λύση διαχείρισης εγγράφων (Managed Print Services).

Ειδικότερα, η Xerox Hellas, αφού πρώτα εξέτασε τον υφιστάμενο εξοπλισμό, τον όγκο των εκτυπώσεων, την υπάρχουσα υποδομή και τις επιθυμητές λειτουργίες, σχεδίασε τη βέλτιστη λύση συνολικής διαχείρισης εγγράφων με στόχο να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή μείωση κόστους, αλλά και η μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας εντός του οργανισμού. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία θα υποστηρίξει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με 53 συνολικά συσκευές σε 39 διαφορετικούς χώρους, ενώ θα παράσχει συνολική υποστήριξη, εξασφαλίζοντας το service, τα αναλώσιμα και τα ανταλλακτικά των εκτυπώσεων όλο αυτό το διάστημα.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, δήλωσε: «Στη Xerox έχουμε δεσμευτεί να αποδεικνύουμε στην πράξη το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διέπει συνολικά τη λειτουργία της εταιρίας μας και η υποστήριξη ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με τόσο σημαντικό έργο αντανακλά ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία της εταιρίας μας. Είμαστε δίπλα στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καλύπτοντας συγκεκριμένες λειτουργικές ανάγκες του οργανισμού με την παροχή υπηρεσιών και λύσεων τελευταίας τεχνολογίας και με αυτό τον τρόπο στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τα παιδιά που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ