Κωτσόβολος: Συνεργασία με Youthnet Hellas

Με μεγάλη επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο Μήνας Εκπαίδευσης που διοργάνωσε η Κωτσόβολος για τους νέους της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια του Μαρτίου.

Τεχνολογία, καινοτομία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύνταξη βιογραφικού, προετοιμασία για συνέντευξη, ευρωπαϊκά προγράμματα και ευκαιρίες εκπαίδευσης, ήταν μερικά από τα θέματα στα οποία μυήθηκαν οι περίπου 60 συμμετέχοντες, που πήραν μέρος στη νέα αυτή πρωτοβουλία της εταιρείας.

Τα αυτοτελή εκπαιδευτικά σεμινάρια, τα οποία ήταν εντελώς δωρεάν για όλους τους νέους που επιθυμούσαν να λάβουν μέρος δηλώνοντας εμπρόθεσμα τη συμμετοχή τους, διοργανώθηκαν σε συνεργασία με τον Μη Κυβερνητικό – Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, Youthnet Hellas, και πραγματοποιήθηκαν όλες τις Παρασκευές του Μαρτίου. Οι έμπειροι εκπαιδευτές του Youthnet Hellas, κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων διάρκειας 5 ωρών, έδιναν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα των νέων, γύρω από τις δεξιότητες και τα εφόδια που πρέπει να έχουν για να ξεχωρίζουν στην αγορά εργασίας και τις ικανότητες που πρέπει να αναπτύξουν στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, συμβούλευαν τους συμμετέχοντες για το θέμα της νεανικής επιχειρηματικότητας αλλά και για τις ευκαιρίες απασχόλησης μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Ταυτόχρονα, με τη λήξη του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες λάμβαναν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Η Κωτσόβολος εγκαινίασε αυτή τη νέα πρωτοβουλία, με στόχο να δώσει τη δυνατότητα στους νέους να προικιστούν με επιπλέον εφόδια για την αγορά εργασίας. Αντίστοιχες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και την ερχόμενη περίοδο για ακόμα περισσότερους νέους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ