Τριπλή διάκριση για την British American Tobacco Hellas

Τρεις σημαντικές διακρίσεις μέσα σε διάστημα ενός μήνα έλαβε η British American Tobacco Hellas καταλαμβάνοντας τις κορυφαίες θέσεις μεταξύ των εταιρειών που επενδύουν στην ανάπτυξη και εκπαίδευση της Ομάδας Πωλήσεων (Sales Excellence Awards), ενώ κορυφαίες διακρίσεις έλαβε και για το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που διατηρεί στην Ελλάδα (Best Workplaces), που την ανέδειξε και Κορυφαίο Εργοδότη σε Ελλάδα και Ευρώπη (Top Employers).

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, κ. Gianpiero Pazzanese, δήλωσε: «Η τριπλή διάκριση της British American Tobacco Hellas για το εργασιακό της περιβάλλον και την ανάπτυξη της Ομάδας Πωλήσεων της εταιρείας, μας κάνουν περήφανους καθώς επιβραβεύουν τις πρακτικές που ακολουθεί η εταιρεία μας και αποδεικνύουν στην πράξη ότι η δέσμευση μας να δίνουμε αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στο εσωτερικό περιβάλλον του οργανισμού και στους ανθρώπους μας. Η British American Tobacco Hellas τιμά καθημερινά τη δέσμευσή της προς την ελληνική οικονομία και κοινωνία και είμαστε υπερήφανοι που σε αυτό το ταξίδι οι καλύτεροι πρεσβευτές είναι οι άνθρωποί μας».

Η British American Tobacco Hellas συμμετείχε για πρώτη φορά στα Sales Excellence Awards και βραβεύτηκε στην κατηγορία «Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Πωλητών». Τα Sales Excellence Awards διοργανώνονται για την ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών πωλήσεων που εφαρμόζονται σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Η διάκριση της εταιρείας βασίστηκε στο πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης της Ομάδας Πωλήσεων που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σεμινάρια coaching σχεδιασμένα για όλες τις βαθμίδες στελεχών, καθώς και θεωρητική εκπαίδευση με ποικίλα προγράμματα εκμάθησης. Κάθε εργαζόμενος της Ομάδας Πωλήσεων της εταιρείας αφιέρωσε κατά μέσο όρο 50 ώρες σε θεωρητικά σεμινάρια και σχεδόν 100 ώρες σε πρακτική εκπαίδευση στην αγορά.

Ταυτόχρονα, η British American Tobacco Hellas ξεχώρισε και για την στρατηγική της για εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον με τη διάκριση της στα Best Workplaces 2015, τον θεσμό που ανακηρύσσει τις εταιρείες με τις καλύτερες εργασιακές συνθήκες στην Ελλάδα. Αυτό είναι το 6ο βραβείο που λαμβάνει η εταιρεία τα τελευταία 4 χρόνια για θέματα ανθρώπινου δυναμικού.  Το στοιχείο που κάνει αυτό το βραβείο μοναδικό είναι όχι μόνο το αποτέλεσμα των HR πρακτικών που ακολουθούνται από την εταιρεία αλλά η αξιολόγηση και γνώμη των ίδιων των εργαζομένων της British American Tobacco Hellas. Η έρευνα των Best Workplaces διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Great Place to Work, το οποίο αξιολογεί τις πρακτικές ανθρωπίνου δυναμικού που εφαρμόζονται από τις συμμετέχουσες εταιρείες καθώς και από την γνώμη των υπαλλήλων του κάθε οργανισμού.

Επιπλέον, η εταιρεία έλαβε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη διεθνή διάκριση του «Καλύτερου Εργοδότη στην Ευρώπη και στην Ελλάδα 2015» (Top Employers Europe & Greece 2015). Η διάκριση δίνεται από το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employer Institute, που επιβραβεύει τους κορυφαίους εργοδότες που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια της ετήσιας έρευνας του Ινστιτούτου. Ένα από τα βασικά στοιχεία που συνέβαλαν στη διάκριση της British American Tobacco Hellas είναι οι επενδύσεις της εταιρείας στη συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων της καθώς και στην προοπτική βελτίωσης της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους, έχοντας πραγματοποιήσει τα δύο τελευταία χρόνια περισσότερες από 3.000 ώρες εκπαίδευσης και με το 70% των εργαζομένων να έχει αναπτυχθεί μέσα από προγράμματα εξέλιξης και εσωτερικής μετακίνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ