Global Sustain: Αξιακή Αποτίμηση Κοινωνικών Δράσεων

Σε ένα μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον, η μέτρηση των επενδύσεων και των αποτελεσμάτων που προκύπτουν από τη στρατηγική και τις πρακτικές Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης (EKE) & αειφορίας καθίσταται επιτακτική ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, η Global Sustain διοργανώνει το εκπαιδευτικό σεμινάριο «SROI (Social Return on Investment) – SOCIAL VALUE & IMPACT MEASUREMENT», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Μαΐου 2015, στο NJV Athens Plaza Hotel, στην Πλατεία Συντάγματος.

Πρόκειται για ένα διήμερο σεμινάριο, ανοιχτό σε επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς, με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον διεθνούς φήμης ομιλητή και Πρόεδρο του Social Value International, κ. Jeremy Nicholls και να κατανοήσουν τους τρόπους μέτρησης της κοινωνικής αξίας δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας και αειφορίας.

Το σεμινάριο και τα θέματά του αποσκοπούν στη στοχευμένη κατάρτιση των συμμετεχόντων αλλά και στη δικτύωσή τους με στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθεί μια απογευματινή εκδήλωση με θέμα τις γενικές αρχές του Social Return on Investment (SROI) και της μέτρησης κοινωνικής αξίας, ενώ τη δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελούμενο από επτά εκπαιδευτικές ενότητες ειδικότερου ενδιαφέροντος, βέλτιστες πρακτικές και ασκήσεις.

Το διήμερο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες οι οποίοι  ασχολούνται με την εταιρική υπευθυνότητα και αειφορία, όπως Sustainability/CSR Managers, HR Managers, Marketing Managers, ειδικούς Eπικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Περιβαλλοντολόγους, Μηχανικούς Περιβάλλοντος, Environmental Risk Managers, Quality Assurance Specialists, Μηχανικούς ΙΤ, Νομικούς, Επενδυτές, Στελέχη MKO, φοιτητές κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ