Οδοιπορικό της ΕΑΣΕ με τα Geo Routes

Το Σάββατο 2 Μαΐου 2015, επίλεκτα μέλη από την Εταιρεία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων, θα βρίσκονται με τα Geo Routes στο βορειοδυτικό άκρο της χώρας, στην Κιβωτό του Κόσμου στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο του 4ήμερου πολιτιστικού οδοιπορικού των Geo Routes υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO στις ‘ξερολιθιές’ του κεντρικού Ζαγορίου, η ΕΑΣΕ θα συνδυάσει την επαφή με το πολιτιστικό απόθεμα της Ηπείρου, με μία επίσκεψη ‘ψυχής’ στην ευαίσθητη ακριτική κοινωνία των παιδιών της Πωγωνιανής.

Η επικείμενη αποστολή είναι εξ΄αντικειμένου μείζονος σημασίας, καθώς η Κιβωτός στην Πωγωνιανή έχει αναλάβει την φιλοξενεία, την φροντίδα και διαπαιδαγώγηση 35 παιδιών ηλικίας από 18 μηνών έως 18 ετών, τα οποία προσήλθαν στον Οργανισμό κατόπιν εισαγγελικής εντολής (παραμέληση, εγκατάλειψη, εκμετάλλευση, κακοποίηση). Συμπληρωματικά γιατί μέσω του Γεωργικού της σχολείου, παρέχει στα παιδιά αυτά την κατάλληλη εκπαίδευση σε γεωργικές δραστηριότητες, προσφέροντας επαγγελματικές διεξόδους που θα συμβάλλουν στην παραμονή τους, αλλά και στην ανάπτυξη της περιοχής η οποία σιγά σιγά ερημώνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ