AzkoNobel: Στήριξη στην αποκατάσταση του ΕΜΠ

Η AkzoNobel, που εκπροσωπείται στην ελληνική αγορά από την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων Vivechrom, στηρίζει την ενέργεια αποκατάστασης όλων των εξωτερικών όψεων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου παρέχοντας χρώματα και ανθρώπινους πόρους για τη βαφή του κτιρίου, με σκοπό την ανάδειξη ενός μνημείου που αποτελεί μέρος της αρχιτεκτονικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας.

Παράλληλα, εργαζόμενοι και συνεργάτες της Vivechrom, αντιλαμβανόμενοι την υψηλή αξία  διατήρησης ενός συμβόλου της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας, αγκάλιασαν την πρωτοβουλία και εξέφρασαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν εθελοντικά στις εργασίες αποκατάστασης, προσφέροντας τη βοήθεια τους στην εφαρμογή των χρωμάτων Vivechrom, τα οποία ξεχωρίζουν  για την εξαιρετική τους ποιότητα και αντοχή.

Η Vivechrom, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, διαθέτει την τεχνογνωσία που της επιτρέπει να συμβάλει στη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας, προσφέροντας τα κατάλληλα χρώματα για την αποκατάσταση των ιστορικών κτιρίων, αλλά παράλληλα ομορφαίνει με τα χρώματά της τη ζωή και την καθημερινότητα των ανθρώπων. Σεβόμενη την ιστορία και τον πολιτισμό έχει δεσμευθεί να συνεισφέρει με τα προϊόντα της, ούτως ώστε οι πόλεις μας να γίνουν πιο ανθρώπινες και στέκεται δίπλα σε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την ανάδειξη της αστικής κληρονομιάς και την ενίσχυση της καλαισθησίας της πόλης.

«Είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή της εταιρείας μας στην αποκατάσταση όλων των εξωτερικών όψεων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μέσω της παροχής χρωμάτων κορυφαίας ποιότητας. Η AkzoNobel, την οποία εκπροσωπεί η Vivechrom στην  Ελλάδα, είναι μία Εταιρεία που έχει δεσμευθεί να συνεισφέρει στη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινότητας για όλους τους κατοίκους της πόλης μας, με εστίαση στη θετική επίδραση του χρώματος στις ζωές των ανθρώπων, πάντα με σεβασμό στην κληρονομιά και τον πολιτισμό», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vivechrom, κ. Ιωακείμ Προβατάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ