ΑΒ Βασιλοπουλος: Μοναδικές πρωτοβουλίες για «φρέσκες» και υγιεινές προτάσεις

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, μεταδίδει για μία ακόμα φορά, την αγάπη της για το καλό και ποιοτικό φαγητό. Μέσα από το ΑΒητικό δεκαπενθήμερο έντυπο προσφορών, εισάγει δύο μοναδικές καινούριες ενότητες με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών και την παροχή πολύτιμων συμβουλών για προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, όπως φρούτα, λαχανικά και ψάρια!

Για την ενέργεια «5 μερίδες φρούτα & λαχανικά κάθε μέρα», η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνοντας συνέχεια στη συνεργασία της με το Ινστιτούτο Prolepsis, με το οποίο συνεργάζεται ήδη στο πρόγραμμα «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», ετοίμασε μία ξεχωριστή ενότητα που συμπεριλαμβάνεται στο δεκαπενθήμερο έντυπο. Έτσι, «ξεφυλλίζοντας» το έντυπο, οι καταναλωτές θα βρίσκουν όχι μόνο προσφορές και πληροφορίες για τη θρεπτική αξία φρούτων & λαχανικών αλλά και έξυπνες ιδέες για την καθημερινή και εύκολη κατανάλωσή τους.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσω της «Ημέρας Ψαριού», που πραγματοποιεί κάθε Τετάρτη, προάγει την υγιεινή διατροφή και την αγορά φρέσκων ψαριών και θαλασσινών, σε προσιτές τιμές για όλους. Έτσι, η ΑΒ προτρέπει τους καταναλωτές να εντάξουν στο εβδομαδιαίο τους μενού την κατανάλωσή τους, δίνοντας παράλληλα χρήσιμες συμβουλές για νόστιμα γεύματα. Η «Ημέρα Ψαριού» ισχύει σε όσα καταστήματα ΑΒ διαθέτουν τμήμα ιχθυοπωλείου. Σε αυτά, διατίθενται ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που καθημερινά διακινεί η εταιρεία σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των πελατών της, κάθε εβδομάδα και κάθε εποχή.

Με γνώμονα πάντα το όφελος του καταναλωτή, η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει αξία στις αγορές των καταναλωτών και φροντίζει μέσα από τα έντυπά της, να ενημερώνει συνεχώς τους πελάτες της και να μοιράζεται κάθε φορά με αυτούς νέες και χρήσιμες πληροφορίες για ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ