Κωτσόβολος: «Ανακυκλώστε και κερδίστε»

Η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών δίνει κίνητρα στους καταναλωτές να ανακυκλώσουν τις παλιές και ενεργοβόρες συσκευές τους, να τις αντικαταστήσουν με νέες χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και να ωφελήσουν ταυτόχρονα το περιβάλλον, πραγματοποιώντας τις αγορές τους στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος ή από το www.kotsovolos.gr.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 11 μέχρι και την Κυριακή 17 Μαΐου, με αγορά κάθε νέου πλυντηρίου, ψυγείου ή κουζίνας, η Κωτσόβολος προσφέρει στους πελάτες της δωροεπιταγές αξίας 200€, άτοκες δόσεις από 10€ το μήνα με το πλάνο δόσεων και δωρεάν παραλαβή της παλιάς τους συσκευής προς ανακύκλωση.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει επιπλέον οφέλη μέχρι και το Σάββατο 30 Μάιου, ενθαρρύνοντας την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτή την ενέργεια ανακύκλωσης.

Η Κωτσόβολος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της ανακύκλωσης, καθώς είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2008 πρόγραμμα ανακύκλωσης παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, φροντίζοντας όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τη συνεργασία της με την εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., για την τήρηση των κανόνων και των διαδικασιών που απαιτούνται. Τα αποτελέσματα των τελευταίων επτά ετών είναι θεαματικά, καθώς με την ενεργή συμμετοχή του κοινού, έχει καταφέρει να ανακυκλώσει πάνω από 630.000 ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικού βάρους μεγαλύτερου των 11.000 τόνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ