Just Alert – Silver Alert στη γιορτή του εθελοντισμού!

Τους ρυθμούς της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο ακολουθούν 40 φορείς, μεταξύ των οποίων ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ σε συνεργασία με την εταιρεία EasySOS.

Στην Ημερίδα το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να εξοικειωθεί με το πρωτοποριακό σύστημα προστασίας της υγείας «JUST ALERT» σε συνδυασμό με την υπηρεσία Silver Alert, που είναι το αποτέλεσμα της συνένωσης των δυνάμεων της EasySOS ΕΠΕ και της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ. Το περίπτερο τους θα βρίσκεται στην αρχή του πεζόδρομου του Θησείου (πλησίον του ΗΣΑΠ), όπου ο κόσμος θα μπορεί να πληροφορηθεί, πώς να συνεισφέρει στην προσπάθεια ανεύρεσης εξαφανισμένων ατόμων.

Η διάθεση προσωπικού χρόνου, ενίοτε και χρήματος είναι δύο πολύ σημαντικοί λόγοι, που αποτρέπουν πολλούς ανθρώπους από την εθελοντική προσφορά. Η εφαρμογή- έκπληξη της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ και της EasySOS ήρθε να δώσει τη λύση σε αυτό το εμπόδιο. Με την υπηρεσία «Ψηφιακός Εθελοντής», οποιοσδήποτε χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό του τηλέφωνο πολύ εύκολα μπορεί να βοηθήσεί να βρεθούν εξαφανισμένοι συμπολίτες μας!

Στη γιορτή του εθελοντισμού στο Θησείο δίνεται η ευκαιρία σε όλους να μιλήσουν με τους εκπροσώπους 40 εθελοντικών οργανισμών, να γνωρίσουν μέσα από το παιχνίδι και τα διαδραστικά δρώμενα τη χαρά της συνεισφοράς και να βιώσουν την ένταση του εθελοντισμού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ