LG: Συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

H LG Electronics Hellas (LG) συμμετείχε ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου, την οποία η LG καθιέρωσε παγκοσμίως ως μέρα εθελοντισμού για τους υπαλλήλους της ανά τον κόσμο. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων την ημέρας, οι υπάλληλοι της LG Ελλάδος προσέφεραν εθελοντικά περιβαλλοντική δράση, αφιερώνοντας ολόκληρη την ημέρα στο περιβάλλον και την προστασία του.

Συγκεκριμένα, το δυναμικό της LG Ελλάς, σε συνεργασία με τον Μη – Κυβερνητικό Οργανισμό «Οργάνωση Γη», ανέλαβαν τον καθαρισμό και την ανανέωση των κήπων λαχανικών και των ελαιόδεντρων του χώρου της οργάνωσης. Επιπλέον, βοήθησαν στην παραγωγή φαγητού στην «Κοινωνική Κουζίνα» της Οργάνωσης, το οποίο στη συνέχεια δόθηκε για την εξυπηρέτηση των δράσεων του Μη-Κυβερνητικού Οργανισμού «Μπορούμε».

Η Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager δήλωσε ότι «η LG Ελλάς μέσα από αυτή την δράση έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους υπαλλήλους της εταιρείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το περιβάλλον και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να συμβάλλει στην προστασία του μέσω καθημερινών δραστηριοτήτων και πρακτικών. Σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον καταναλωτή, η LG παράγει ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα που κάνουν τη ζωή του πιο άνετη και ευχάριστη, αφήνοντας το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, προστατεύοντας έτσι και το περιβάλλον όπου ζει».

Σε διεθνές επίπεδο, η LG συμπλήρωσε πλέον τον έκτο χρόνο συνεργασίας με το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Environment Program – UNEP). Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος θεσπίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη το 1972, ενώ μέσω του προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών, στόχος είναι η αύξηση της περιβαλλοντικής συνείδησης σε παγκόσμιο επίπεδο και η ενθάρρυνση των πολιτών να αναλάβουν θετική περιβαλλοντική δράση για την προστασία της Γης.

Η LG, ως χρόνιος συνεργάτης του προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών, θα προβάλλει για όλη τη διάρκεια του Ιουνίου το φετινό θεματικό video στις εξωτερικές LED οθόνες της στην πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης. Ταυτόχρονα, η LG οργάνωσε εθελοντικές περιβαλλοντικές δράσεις για τους υπαλλήλους της σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Εκτιμούμε ιδιαίτερα την παγκόσμια κοινότητα και τα εκατομμύρια των ανθρώπων που συμμετέχουν ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον, και φυσικά και την LG, που με γνώμονα αυτή τη μέρα, έκανε ακόμα μια θετική δραστηριότητα για το περιβάλλον» δήλωσε ο Achim Steiner, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών και Εκτελεστικός Διευθυντής του Προγράμματος για το Περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ