Διακρίσεις για το Nana Beach Hotel

Στις αρχές Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή βράβευσης της παραλίας Δράπανος του ξενοδοχείου Nana Beach με τη Γαλάζια Σημαία. Το ξενοδοχείο κατακτά τον συγκεκριμένο τίτλο ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, τηρώντας και εφαρμόζοντας τα αυστηρά κριτήρια συμμετοχής.

Το συγκεκριμένο σύμβολο ποιότητας αφορά σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου που συνεχώς αυξάνονται σε αριθμό, με την Ελλάδα να βρίσκεται στην 3η θέση. Φέτος, οι βραβευμένες μαρίνες για την Ελλάδα ανέρχονται σε 9 και οι ακτές σε 395, από τις οποίες οι 17 βρίσκονται στο Νομό Ηρακλείου.

Τα αυστηρά κριτήρια του προγράμματος που πρέπει να πληρούνται χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες που αφορούν στη περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση, στη ποιότητα νερών κολύμβησης, στη περιβαλλοντική διαχείριση και στην ασφάλεια της ακτής, περιλαμβάνοντας μια σειρά αναλυτικών κριτηρίων.

Στην Τελετή Απονομής της “Γαλάζιας Σημαίας” που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της παραλίας Δράπανος, παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Χερσονήσου κος Ιωάννης Μαστοράκης, ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσου με αρμοδιότητες Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος, Προστασίας του Πολίτη & Εμπορίου κος Σπύρος Κατσαμποξάκης, ο Λιμενάρχης Χερσονήσου κος Βασίλης Καψής, η Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λιμένα Χερσονήσου, κα Κατερίνα Τσιχλή και η δημοσιογράφος, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου Δήμου Χερσονήσου, κα Σοφία Τζεδάκη. Επίσης, το «παρών» έδωσαν μέλη της διεύθυνσης και του προσωπικού αλλά και πελάτες του ξενοδοχείου.

Οικολογικό σήμα ποιότητας “Green Key”

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά απονέμεται στο ξενοδοχείο Nana Beach το οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key Eco Label, άλλη μια σημαντική διάκριση που αποδεικνύει έμπρακτα την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των ανθρώπων του και τη δέσμευσή τους για πράσινες πρωτοβουλίες και ενέργειες στο πλαίσιο της καθημερινής οργάνωσης και λειτουργίας του συγκροτήματος.

Clean up the Med

Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής του ευαισθητοποίησης, το ξενοδοχείο Nana Beach συμμετέχει τα τελευταία χρόνια και στη δράση “Clean up the Med”, την πανευρωπαϊκή εκστρατεία για τον καθαρισμό της Μεσογείου. Στα τέλη Μαΐου, σε μια μέρα αφιερωμένη στο περιβάλλον και τη φροντίδα του, μέλη του προσωπικού, μικρά παιδιά και γονείς ενημερώθηκαν για διάφορα περιβαλλοντικά ζητήματα, όπως το θέμα των σκουπιδιών και η ανακύκλωση, σε μια καμπάνια που έλαβε χώρα στο mini Club του ξενοδοχείου Nana Beach. Στη συνέχεια, προμηθεύτηκαν τον κατάλληλο εξοπλισμό και με την ευχάριστη καθοδήγηση του animation team του ξενοδοχείου, συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ