BIC Violex: Δύο νέες σημαντικές πιστοποιήσεις

H BIC Violex AE απέκτησε πρόσφατα δύο νέες σημαντικές πιστοποιήσεις από την LRQA. Πρόκειται για τις πιστοποιήσεις ως προς EWS (European Water Stewardship) και ISO50001 για την διαχείριση των υδάτων και της ενέργειας αντίστοιχα. Το πεδίο πιστοποίησης καλύπτει τον σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή λεπίδων ξυρίσματος και ξυριστικών μηχανών.

Με την πιστοποίηση ως προς EWS από την LRQA, το εργοστάσιο της BIC Violex AE στην Αττική γίνεται το πρώτο εργοστάσιο στην Ελλάδα που αποκτά πιστοποίηση βιώσιμης διαχείρισης υδάτων, με την εταιρεία να είναι μεταξύ των πρώτων πιστοποιημένων επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Οι πιστοποιήσεις ως προς EWS και ISO50001 έρχονται να προστεθούν στην ήδη υπάρχουσα πιστοποίηση περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14001 της BIC VIOLEX A.E., διευρύνοντας κατά αυτόν τον τρόπο το πλαίσιο των ενεργειών και τονίζοντας περαιτέρω τη δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος και την εφαρμογή ορθών περιβαλλοντικών πρακτικών, με ιδιαίτερη πλέον έμφαση στο κομμάτι της βιώσιμης διαχείρισης υδάτων και της ενεργειακής αποδοτικότητας.

Η LRQA συγχαίρει θερμά τους εργαζόμενους και τη διεύθυνση της ΒIC VIOLEX AE για την απόκτηση των δύο σημαντικών αυτών πιστοποιήσεων αλλά και για την αέναη προσπάθειά τους για καινοτομία, διαρκή βελτίωση και στόχευση όλο και υψηλότερων προδιαγραφών.

To EWS είναι ένα ενοποιημένο σύστημα για την αξιολόγηση των πρακτικών βιώσιμης διαχείρισης των υδάτων. Εφαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων που δύναται να επηρεάσουν τη διαθεσιμότητα και την ποιότητα του νερού.

Το ISO50001 είναι το πρώτο παγκόσμιο πρότυπο διαχείρισης της ενέργειας. Απαιτεί την ανάπτυξη και εφαρμογή μιας ενεργειακής πολιτικής και τη καθιέρωση σκοπών, στόχων και πλάνου ενεργειών. Σκοπός του είναι η βελτίωση της ενεργειακής επίδοσης, λαμβάνοντας υπόψη την ενεργειακή χρήση, κατανάλωση και αποδοτικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ