WEST A.E.: Για 2η χρονιά χορηγός του Συλλόγου Θεραπευτικής Ιππασίας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η WEST A.E. είναι ο μέγας χορηγός του Συλλόγου Θεραπευτικής Ιππασίας που εδρεύει στο Γουδί.

Πιο συγκεκριμένα, η  WEST A.E. συνεχίζει το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Τα άλογα της προσφοράς» μέσω του οποίου στηρίζει τον Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας. Μέσω του εν λόγω προγράμματος, δεκάδες παιδιά απέκτησαν πρόσβαση σε ειδικές συνεδρίες που χρησιμοποιούν το άλογο ως μέσο θεραπείας.

Ο CEO της WEST A.E., Αντώνης Ποταμίτης, δήλωσε: «Η WEST A.E.   θέτει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και δεσμευόμαστε για την επέκταση του προγράμματος «Τα άλογα της προσφοράς» για τα επόμενα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω  όλους αυτούς τους ανθρώπους που ανιδιοτελώς βοηθούν τους συνανθρώπους μας μέσω αυτών των υπέροχων ζώων που από τους αρχαίους ακόμη χρόνους βοηθούσαν τον άνθρωπο και συνεχίζουν να το πράττουν ακόμη και σήμερα. Η εταιρεία μας θα παραμείνει αρωγός του Συνδέσμου Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος με σκοπό την επέκταση του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας την δυνατότητα θεραπείας σε όλο και περισσότερα άτομα.» 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ