Αμοιρίδης-Σαββίδης: Παράταση για την «Καλή Αρχή!»

Ανταποκρινόμενη στην αυξημένη συμμετοχή και τη μεγάλη έως τώρα ανταπόκριση του κοινού στο πρόγραμμα υποστήριξης & επιβράβευσης πρωτοετών φοιτητών «Καλή Αρχή!», η εταιρεία Αμοιρίδης-Σαββίδης ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων για μία ακόμα εβδομάδα, έως δηλαδή, τις 5 Οκτωβρίου 2015.

Μέσα από το πρόγραμμα που υλοποιεί η εταιρεία Αμοιρίδης-Σαββίδης), σε συνεργασία με την Praktiker Hellas (www.praktiker.gr), υποστηρίζει και επιβραβεύει 50 αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές, εξοπλίζοντας εντελώς δωρεάν το νέο τους σπίτι με ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα.

Η πρωτοβουλία αυτή επικεντρώνεται στους φοιτητές εκείνους, που   λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών στη χώρα μας δε θα είχαν τη δυνατότητα να εξοπλίσουν το νέο τους φοιτητικό σπίτι. Η επιλογή των 50 πρωτοετών φοιτητών θα γίνει βάσει οικονομικών, αλλά και βαθμολογικών κριτηρίων.

Βασικοί όροι & Διαδικασία συμμετοχής

Το πρόγραμμα «Καλή Αρχή!» απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές που αποφοίτησαν το 2015 από Ελληνικό Δημόσιο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο, και οι οποίοι, μέσω του συστήματος Πανελλαδικών Εξετάσεων, εισήχθησαν σε ΑΕΙ, σε πόλη εκτός του τόπου κατοικίας τους με γενικό βαθμό 15 και άνω. Επιπλέον, βαρύνουσα σημασία στην επιλογή των τελικών δικαιούχων θα έχει η κοινωνική και η οικονομική κατάσταση του υποψήφιου και της οικογένειάς του (π.χ. εάν ο υποψήφιος είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας).

Όσοι πρωτοετείς φοιτητές επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Καλή Αρχή!», καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε. (www.amiridis-savvidis.gr), για να ενημερωθούν αναλυτικά για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και για τον ακριβή τρόπο υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας και των απαραίτητων δικαιολογητικών ορίστηκε για τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015.

Οι 50 τελικοί δικαιούχοι θα ανακοινωθούν στα μέσα Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ