Frezyderm: Συμμετείχε στον Race for the Cure

H FREZYDERM, ως επίσημος χορηγός του Αγώνα Susan G. Komen Greece Race for the Cure® 2015, «συμμέτρεξε» με την ομάδα της στον 7ο συνεχές Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου, που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών! Φίλοι και στελέχη της FREZYDERM καθώς και 20 παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου» με τους συνοδούς τους έγιναν ένα, έχοντας κοινό σκοπό να μεταφέρουν το αισιόδοξο μήνυμα του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού ακόμα πιο μακριά.

Η FREZYDERM αποδεικνύοντας έμπρακτά την κοινωνική της ευθύνη αλλά και τη θέλησή της για προσφορά προς τις γυναίκες, δημιούργησε τη δική της ομάδα κάνοντας το μήνυμα της πρωτοβουλίας πιο δυνατό. Tα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» ενίσχυσαν με την παρουσία τους αλλά και τη θετική τους ενέργεια την προσπάθεια αυτή, αφού με τη χαρά και την παιδικότητά τους έδωσαν ένα διαφορετικό ύφος στον αγώνα. Στο περίπτερο της FREZYDERM στο χώρο του Ζαππείου, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητά να φωτογραφηθούν ως νικητές και να δοκιμάσουν προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες τους. Πάνω από 100 άτομα έτρεξαν με την ομάδα της «FREZYDERM» και συνέβαλαν στην προσπάθεια της επίτευξης του στόχου του θεσμού, ενισχύοντας όλα όσα πρεσβεύει ο αγώνας αυτός.

Πάνω από 24.000 συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν, να διασκεδάσουν μέσα από έναν αγώνα τρεξίματος 5 χλμ και έναν περίπατο 2 χλμ αλλά και να εμπνευστούν από τις προσωπικές ιστορίες των survivors, των γυναικών που έχουν ξεπεράσει τη νόσο και βλέπουν τη ζωή θετικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ