Η Fiat Chrysler Automobiles στο Dow Jones Sustainability Index World

Η Fiat Chrysler Automobiles συμπεριλήφθηκε για μια ακόμη φορά στον ιδιαίτερου κύρους δείκτη Dow Jones Sustainability Index (DJSI) World. Η εταιρεία πήρε βαθμολογία 88/100, ενώ ο μέσος όρος για τις εταιρείες της αυτοκινητοβιομηχανίας ήταν 66/100, όπως αξιολογήθηκε από την εξειδικευμένη στις επενδύσεις βιωσιμότητας RobecoSAM. Το αποτέλεσμα τοποθετεί την FCA από πλευράς οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιδόσεων ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου.

Η συμμετοχή στο δείκτη DJSI World περιορίζεται σε οργανισμούς που κρίνονται ως οι καλύτεροι στην κατηγορία τους όταν συγκρίνονται με την πλειοψηφία των ανταγωνιστών τους,  με βάση επιλεγμένα κριτήρια βιωσιμότητας. Η RobecoSAM αξιολόγησε τις επιδόσεις 33 εταιρειών του τομέα του αυτοκινήτου και τελικά δέχθηκε μόνο τρεις στο DJSI World.

Το γκρουπ πέτυχε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία του για τη διαχείριση των καινοτομιών, τη στρατηγική του απέναντι στην κλιματική αλλαγή, την εργασιακή υγεία και ασφάλεια, τις εργασιακές σχέσεις, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δέσμευση των μετόχων.

Η FCA συνέχισε να κάνει σημαντική πρόοδο το 2014, δείχνοντας τις ικανότητές της ως διεθνής κατασκευαστής αυτοκινήτων που μπορεί να ανταγωνίζεται τους καλύτερους φτάνοντας στην επιτυχία με υπευθυνότητα: με την τοποθέτηση πάντα των ανθρώπων, των τοπικών κοινοτήτων και του περιβάλλοντος στο κέντρο των επιχειρηματικών της επιλογών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ