INTERAMERICAN: Υποστήριξη στον Σύλλογο “Πεταλούδα”

Στο πλαίσιο του επίκαιρου μηνύματος κατά της oστεοπόρωσης, που εκπέμπει η θεσμοθετημένη Παγκόσμια Ημέρα (20 Οκτωβρίου), η INTERAMERICAN ανανεώνει την υποστήριξή της στο έργο του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση “Πεταλούδα”.

Η εταιρεία οργάνωσε φέτος, με τη συνεργασία του συλλόγου, εξετάσεις για τους εργαζομένους της στα δύο κτηριακά συγκροτήματα των διοικητικών υπηρεσιών της στην Αθήνα, με συμμέτοχη 73 ατόμων. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την επιμέλεια χειρουργού ορθοπεδικού με φορητή μονάδα μέτρησης οστικής πυκνότητας, σε συνδυασμό με το frax test, που καταδεικνύει τον καταγματικό κίνδυνο σε βάθος δεκαετίας.

Η πολιτική πρόληψης και η βελτίωση των συνθηκών υγείας και ασφάλειας για τους εργαζομένους αποτελεί για την INTERAMERICAN βασικό στοιχείο ανάπτυξης σχετικών πρωτοβουλιών και εντός της εταιρικής κοινωνίας, συμπληρωματικά ως προς τις δράσεις υγείας που υλοποιούνται για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στο πλαίσιο του σχεδίου κοινωνικής υπευθυνότητας “Πράξεις Ζωής” της εταιρείας. H INTERAMERICAN υποστηρίζει ως χορηγός υλικοτεχνικά και ασφαλιστικά τον Σύλλογο “Πεταλούδα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ