Ο ΣKAΪ και η Ανακύκλωση Συσκευών μαζί στα Μελίσσια

Tο Σάββατο 24 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε δράση για την ανακύκλωση παλιών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας ενημέρωσης για την ανακύκλωση του ΣKAI, της Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ).

Οι πολίτες έφταναν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια προκειμένου να ανακυκλώσουν όλων των ειδών τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τους. Αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετοί γονείς συμμετείχαν στη δράση με τα παιδιά τους, δίνοντας ένα σπουδαίο παράδειγμα κοινωνικής ευθύνης. Δύο τυχεροί που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, απαντώντας σε 4 απλές ερωτήσεις για την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών και συσκευασιών, κέρδισαν από ένα ποδήλατο IDEAL.

Στην εκδήλωση, έγινε, επίσης, ενημέρωση από την ΕΕΑΑ για το πώς ανακυκλώνονται σωστά οι συσκευασίες.

Η δράση αυτή κατέδειξε ότι οι πολίτες μπορούμε να κινητοποιηθούμε για να γίνει η ανακύκλωση πράξη. Ωστόσο, δυνατότητα ανακύκλωσης των ηλεκτρικών συσκευών μας έχουμε καθημερινά, καθώς υπάρχει ένα ευρύ δίκτυο σημείων ανακύκλωσης σε 11.500 καταστήματα και πολλούς δήμους σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ