CSR Hellas: Παρών στο Enterprise 2020 Summit

Στην Επιχειρηματική Διάσκεψη Κορυφής (Enterprise 2020 Summit) στις Βρυξέλλες θα συμμετάσχει στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2015 το CSR Hellas (Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη), ως εθνικός εταίρος του CSR Europe.

Η εκδήλωση αποτελεί μια πανευρωπαϊκή συνάντηση προβολής, ενημέρωσης και δικτύωσης, στην οποία θα συμμετάσχουν ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ευρωπαίοι αξιωματούχοι και πρωτοπόροι στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το CSR Hellas, θα διοργανώσει workshop στις 16 Νοεμβρίου σε συνεργασία με το γερμανικό δίκτυο UPJ με θέμα τη δημοσιοποίηση των μη οικονομικών πληροφοριών (non financial performance) των επιχειρήσεων  και θα συμμετάσχει στην έκθεση προβολής των δράσεων των εθνικών δικτύων του CSR Europe. Επίσης, οι επιχειρήσεις-μέλη του, Τιτάν, ΕΛΠΕ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, McCain και QualityNet, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν πρωτοβουλίες και προγράμματα ΕΚΕ που υλοποιούν.

Παράλληλα, το CSR Hellas προσφέρει μια σημαντική εμπειρία στους νικητές του φετινού 2ου Φοιτητικού Διαγωνισμού : όλοι οι φοιτητές θα συμμετάσχουν στην Επιχειρηματική Διάσκεψη Κορυφής με παρουσία τους στο περίπτερο του στην έκθεση προβολής των δράσεων των εθνικών δικτύων, ενώ ένας από τους φοιτητές,  θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει, μαζί με τον κ. Δ. Παπαλεξόπουλο (CEO, TITAN), σε πάνελ για την Ευρωπαϊκή Συνθήκη για τους Νέους (European Pact for Youth), μιας πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε συνεργασία με το CSR Europe και ένας δεύτερος θα συμμετάσχει σε ομάδα νέων, που θα ανταλλάξουν απόψεις με τον βασιλιά του Βελγίου. Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φοιτητές-νικητές του 2ου Διαγωνισμού «Νίκος Αναλυτής», κατά το τριήμερο της παραμονής τους στις Βρυξέλλες θα συμμετάσχουν και σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε διάφορα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ