Η ΕΡΤ, αρωγός στις προσπάθειες του Χαμόγελου

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμπληρώνει 20 χρόνια δράσης έχοντας στηρίξει περισσότερα από 1.000.000 παιδιά και οικογένειες σε όλη τη χώρα.

Η ΕΡΤ στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Οργανισμού να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του και στις 9 Νοεμβρίου 2015 διαφοροποιεί το πρόγραμμα της ΕΡΤ1, ΕΡΤ3 και του συνόλου των σταθμών της ΕΡΑ πανελλαδικά, φιλοξενώντας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας συζητήσεις, αφιερώματα και ντοκιμαντέρ για την 20ετή δράση.

Παράλληλα η ΕΡΤ, προβάλλοντας τους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης του Οργανισμού, δίνει σε όλους τους πολίτες και επιχειρήσεις της χώρας τη δυνατότητα να συμμετέχουν και αυτοί στην εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων για τη συνέχιση του έργου.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Χαμόγελο του Παιδιού καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά και να προβληθούν να:

● προβούν σε κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί ο Οργανισμός. Η κάθε προσφορά θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος στις 9/11/2015.

● κινητοποιήσουν τους εργαζομένους τους καλώντας τους να στηρίξουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στέλνοντας sms στο 54020 (χρέωση 2,46€/sms) ή κάνοντας κλήση  στο 14545 (χρέωση από σταθερό 2,28€/κλήση, από κινητό 2,46€/κλήση).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ