BRAVO: Ο ελληνικός καφές κέρδισε τις καρδιές των χιλιάδων δρομέων του Μαραθωνίου της Αθήνας

Ο ελληνικός καφές BRAVO έδωσε εντυπωσιακό ‘παρών’ στις εκδηλώσεις του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και των αγώνων 5 και 10 χιλιομέτρων, οι οποίες συγκέντρωσαν πάνω από 40.000 δρομείς που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας, τερματίζοντας χειροκροτούμενοι στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Ως Επίσημος Υποστηρικτής του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο ελληνικός καφέςBRAVO μοιράστηκε με όλους τους αθλητές, εθελοντές και φιλάθλους, τις διαχρονικές αξίες που τον χαρακτηρίζουν: πίστη στο όραμα και την προσπάθεια, την έμπνευση, τη δύναμη του ‘θέλω’, τη σταθερή πορεία στο μονοπάτι που ο καθένας έχει επιλέξει, επιβραβεύοντας τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διοργάνωση αγώνων δρόμου.

Κάθε δρομέας είχε την ευχάριστη έκπληξη μιας συσκευασίας BRAVO 95 γραμμαρίων που συνόδευε το πακέτο αναμνηστικών της διοργάνωσης, ενώ οι εργαζόμενοι της Jacobs Douwe Egberts  έδωσαν το δικό τους στίγμα αγωνιζόμενοι με τα χρώματα της BRAVO Running Team. Παράλληλα, το περίπτερο του BRAVO είχε την τιμητική του, καθώς χιλιάδες δρομέων που επισκέφθηκαν το Sponsors’ Village δοκίμασαν το ξεχωριστό άρωμα και την αυθεντική γεύση του ελληνικού καφέ BRAVO φτιαγμένου στη χόβολη!

Συνοψίζοντας τις πολύ θετικές εντυπώσεις από την εμπειρία της διοργάνωσης, η Brand Manager κα. Βουρεξάκη Χριστίνα δήλωσε: ‘Νιώσαμε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση για τη στήριξη του αυθεντικού ελληνικού καφέ BRAVO στην πιο λαμπρή και ιστορική αθλητική διοργάνωση της χώρας, καθώς τόσο σε συμβολικό επίπεδο, όσο και στην καθημερινή μας ζωή, ο BRAVO πρεσβεύει και επιβραβεύει τις αξίες της ποιότητας και της αυθεντικότητας’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ