G-Star RAW: Παιχνίδι ευαισθητοποίησης για κινητά

Το denim brand G-Star RAW, η Bionic Yarn και η Parley for the Oceans που συνεργάστηκαν για την πρωτοβουλία RAW for the Oceans, κυκλοφόρησαν τον περασμένο μήνα το “Battle for Big Blue”, ένα παιχνίδι για κινητά με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν περισσότερο κόσμο σχετικά με τη ρύπανση των ωκεανών.

Σε ένα ψηφιοποιημένο κόσμο, όπου το “κατανοώ παίζοντας” υπερισχύει του “δείχνω και λέω”, η παιχνιδιάρικη εκδοχή του “Battle for Big Blue” της  εκστρατείας για καθαρούς  ωκεανούς φέρνει πιο κοντά στον σκοπό τους παίκτες και τους ευαισθητοποιημένους, των οποίων η συμβολή είναι πολύ σημαντική στη σωτηρία των ωκεανών.

Στο παιχνίδι οι παίκτες διασχίζουν τους πέντε ωκεανούς του κόσμου συλλέγοντας πλαστικά και παρακάμπτοντας κινδύνους, δίνοντας συγχρόνως εικόνα της σοβαρότητας του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε. Ο Pharrell Williams, συν-σχεδιαστής της συλλογής RAW for the Oceans, δημιούργησε τους ήχους μαζί με επιπρόσθετες λειτουργίες, όπως το να παίζεις εναντίον του Pharrell ή να προκαλείς φίλους.

Στην τρίτη της σεζόν, η RAW for the Oceans έχει μετατρέψει πάνω από 2 εκατομμύρια  πλαστικά δοχεία μίας χρήσης, που συλλέχθηκαν από τις ακτές, σε παντελόνια και τζάκετς denim υψηλής ποιότητας, καθώς και σε πολύ μαλακά μπλουζάκια και φούτερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ