Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Δροσίζει τους δρομείς του Μαραθωνίου της Αθήνας

Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2015 – Για μία ακόμη χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, βρέθηκε στο πλευρό των χιλιάδων μικρών και μεγάλων δρομέων, που έδωσαν το παρών στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που φέτος σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών με 43.000 δρομείς. Εδώ και 18 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, το επίσημο νερό του Μαραθωνίου της Αθήνας, μοιράζεται τον ενθουσιασμό των αθλητών και ενισχύει τη σημαντική προσπάθειά τους.

Ανάμεσα στους αθλητές του φετινού Μαραθωνίου, ήταν και περισσότεροι από 380 εργαζόμενοι των εταιρειών του Συστήματος της Coca-Cola (Coca-Cola και Coca-Cola Τρία Έψιλον). Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ φρόντισε τόσο για την ενυδάτωση όλων των δρομέων, μέσω των σταθμών ανεφοδιασμού που τοποθετήθηκαν σε στρατηγικά σημεία της διαδρομής, όσο και για την υποστήριξη και την εμψύχωση τους! H μπάντα των πνευστών έδινε το ρυθμό στο ύψος του Πολεμικού Μουσείου, ενώ κύματα δροσιάς υποδέχονταν τους δομείς των 5 και 10 χιλιομέτρων που περνούσαν κάτω από την αψίδα δροσιάς του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Παράλληλά, η ομάδα εμψύχωσης, οι ξεχωριστοί Hi5, έδωσαν ώθηση τους δρομείς στα τελευταία μέτρα της διαδρομής τους, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν, με σφυρίγματα, εμψυχωτικά συνθήματα, και κάνοντας hi5 μαζί τους! Στο τέλος της διαδρομής, τα φλας άστραψαν στο χώρο των χορηγών, με το κάδρο όπου όλοι οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αποθανατίσουν τη μοναδική στιγμή μετά τον τερματισμό!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, πιστό στη δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος, δεν θα μπορούσε να μη δώσει τον παλμό και στην ανακύκλωση όλων των συσκευασιών που χρησιμοποιήθηκαν από τους αθλητές κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Αθήνας. . Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola, σε συνεργασία με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και το Powerade υποστηρίζουν το εθελοντικό πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών που υλοποιεί το Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο. Φέτος, με 135 εθελοντές και 350 κάδους σε όλη τα σημεία των διαδρομών, συλλέχθηκαν περισσότερα από 300.000 μπουκάλια νερό, σημειώνοντας ένα ακόμα ρεκόρ για τη διοργάνωση!

με 135 εθελοντές και 350 κάδους σε όλη τα σημεία των διαδρομών, συλλέχθηκαν περισσότερα από 300.000 μπουκάλια νερό, σημειώνοντας ένα ακόμα ρεκόρ για τη διοργάνωση

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ