ΑΒ Βασιλόπουλος: Διαγωνισμός ανακύκλωσης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί τους καταναλωτές να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ανακύκλωσης, που διεξάγει με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, βγαίνοντας παράλληλα, για ακόμα μια φορά… κερδισμένοι!

Από τις 9 Νοεμβρίου έως και τις 5 Δεκεμβρίου όλοι οι πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος που διαθέτουν κάρτα AB plus μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ανακύκλωσης. Οι 10 διαγωνιζόμενοι που θα ανακυκλώσουν τις περισσότερες συσκευασίες θα κερδίσουν τα ψώνια του μήνα (αξίας 300€) σε 6€ δωροεπιταγές.

Συγκεκριμένα από τις:

  • 9 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου: Οι πελάτες μπορούν να ανακυκλώσουν τις άδειες ανακυκλώσιμες συσκευασίες τους στα ΑΒητικά καταστήματα που διαθέτουν κέντρο ανακύκλωσης. Για όλες τις συσκευασίες αλουμινίου, λευκοσιδήρου, γυάλινων & πλαστικών μπουκαλιών, που οι καταναλωτές θα δίνουν προς ανακύκλωση, θα λαμβάνουν ειδικό απόκομμα στο οποίο θα αναγράφεται η αντίστοιχη ποσότητα, ώστε να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.
  • 7 έως 10 Δεκεμβρίου: Οι πελάτες θα καταθέσουν τα κουπόνια που έχουν συγκεντρώσει και θα συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής στην υποδοχή των καταστημάτων που διαθέτουν κέντρo ανακύκλωσης.
  • Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο ab.gr/plus.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ