PAPPAS elevators: Ενημερωτικά σεμινάρια

Η PAPPAS elevators, παραμένοντας πιστή στο όραμά της για προηγμένη ασφάλεια στη μετακίνηση των επιβατών ανελκυστήρων, ξεκινάει μια σημαντική πρωτοβουλία ενημέρωσης προς επιχειρήσεις. Ενισχύει την υπευθυνότητα των οργανισμών απέναντι σε εργαζόμενους και πελάτες τους, διοργανώνοντας, σε συνεργασία με τον κορυφαίο φορέα Πιστοποίησης Ασφάλειας TÜV AUSTRIA HELLAS, τα ενημερωτικά σεμινάρια Human Safety Seminar, “Ανεβαίνω με Ασφάλεια!”, στο Πρότυπο Κέντρο Καινοτομίας PAPPAS, στις 4 και 11 Δεκεμβρίου 2015.

Στελέχη επιχειρήσεων τμημάτων προσωπικού, facilities, προμηθειών, τεχνικών τμημάτων κλπ. θα έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στα μυστικά της ασφαλούς μετακίνησης με ανελκυστήρα μέσα από ένα εντατικό σεμινάριο. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν επαρκώς για μια σειρά από ουσιώδη και κρίσιμα ζητήματα όπως: τις υποχρεώσεις αναφορικά με την ασφαλή χρήση των ανελκυστήρων, αλλά και τις συνέπειες που απορρέουν ατομικά και εταιρικά, όταν ο ανελκυστήρας δεν είναι πιστοποιημένος. Επιπλέον, θα ενημερωθούν για τους τρόπους που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη φοβία μας όταν κινούμαστε με ανελκυστήρα, τους πραγματικούς κινδύνους και τη δυνατότητα να απεγκλωβίσουμε κάποιον επιβάτη μόνοι μας. Τέλος, θα παρουσιαστούν ιδέες και λύσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας των επιχειρήσεων, με αρωγό την ορθή χρήση του ανελκυστήρα. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν προσωπικό πιστοποιητικό από την TÜV AUSTRIA HELLAS, το οποίο θα επιβεβαιώνει την αξία και εγκυρότητα της ενημέρωσης που έλαβαν από την PAPPAS elevators.

Ο κ. Γιάννης Καλλιάς, Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA HELLAS δήλωσε, “Η πρωτοβουλία της PAPPAS elevators να προχωρήσει στη διενέργεια του συγκεκριμένου κύκλου σεμιναρίων, αποτελεί μια ενέργεια υψίστης κοινωνικής σημασίας, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύει την κουλτούρα της εταιρείας. Για την TÜV AUSTRIA HELLAS, με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα του ελέγχου και της πιστοποίησης των ανελκυστήρων, η συνεργασία με την PAPPAS elevators είναι ευτυχής, διότι μας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουμε σε ενέργειες πρόληψης ατυχημάτων και να συνεισφέρουμε ακόμα περισσότερο στην ασφάλεια τόσο των εργαζομένων των επιχειρήσεων όσο και των επιβατών γενικότερα”. 

Από την πλευρά του, ο CEO της εταιρείας PAPPAS elevators, κ. Γιάννης Παππάς ανέφερε, “Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, γεννήθηκε από την «υποχρέωση» που έγινε δέσμευση για την εταιρεία μας, να συμβάλει με κάθε τρόπο στην ασφαλή μετακίνηση όλων των επιβατών ανελκυστήρων. Ελάτε λοιπόν όλοι να αγκαλιάσουμε αυτήν την προσπάθεια, για να κινούμαστε και να «ανεβαίνουμε» με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ