ΓΕΝΕΣΙΣ: Ενίσχυση στο Make-A-Wish Ελλάδος

Η Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ» αγόρασε 400 αστέρια του Make-A-Wish Ελλάδος (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ενισχύοντας το σημαντικό έργο του οργανισμού. Τα αστέρια θα δωριθούν σε νοσηλευόμενες της Κλινικής, καθώς και στο προσωπικό.

Όλα τα αστέρια με τις ευχές όλων, θα τοιχοκολλούνται στον «Τοίχο των Ευχών», δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Κλινικής, με τη μεγάλη ευχή να πραγματοποιηθούν όλες!

Εκτός από τα αστέρια που προμηθεύθηκε η Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ», έχει δημιουργηθεί στην κεντρική υποδοχή σημείο πώλησης Αστεριών, τα οποία θα μπορεί να αγοράσει οποιοσδήποτε επισκέπτεται την Κλινική, προκειμένου να ενισχυθεί περεταίρω το έργο του Οργανισμού Make-A-Wish Ελλάδος.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές 1.450 σοβαρά άρρωστων παιδιών, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, υλοποιούνται για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δημιουργούνται δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύεται η μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ