Vivechrom: Βοηθά το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Vivechrom, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσέφερε τα χρώματα για την συντήρηση των χώρων του σπιτιού του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Καρέα.

H Vivechrom, ως αρωγός σε δράσεις που έχουν ως στόχο τη λειτουργική και τεχνολογική ενίσχυση χώρων εκπαίδευσης, πολιτισμού και διαβίωσης, στήριξε την πρωτοβουλία των εργαζομένων της φαρμακευτικής εταιρείας MSD, στο πλαίσιο διαφόρων εθελοντικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου σε όλη την Ελλάδα, στην καθιερωμένη πλέον Hμέρα Εθελοντισμού MSD.

Πιο συγκεκριμένα η Vivechrom προσέφερε 180 λίτρα χρώματος κορυφαίας ποιότητας για την ανακαίνιση των χώρων του σπιτιού του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Καρέα, δίνοντας μια νότα ανανέωσης στην καθημερινότητα δεκάδων παιδιών που μεγαλώνουν εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του εταιρικού εθελοντισμού της MSD στο Σπίτι του Καρέα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας με μεγάλη τους χαρά έβαψαν τους τοίχους του Σπιτιού με τα χρώματα της Vivechrom.

Η Vivechrom και οι εργαζόμενοι της MSD σταθερά κοντά στο συνάνθρωπο ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, χάρισαν απλόχερα χαμόγελα στα παιδιά που μεγαλώνουν στο Σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσθέτοντας χρώμα στη ζωή τους, με την ευχή και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ