WEST A.E.: Συγχαίρει την διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Debating

Μία από τις μεγαλύτερες πανεπιστημιακές εκδηλώσεις παγκοσμίως, το Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Debate (WUDC) πραγματοποιήθηκε για 36η συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.

Η WEST A.E., συνεχίζοντας την παράδοση που τη θέλει να στηρίζει νεανικές δράσεις που αναδεικνύουν την Ελλάδα στο εξωτερικό, στάθηκε εξαρχής αρωγός της εκδήλωσης, συμμετέχοντας ενεργά ως χορηγός και υποστηρικτής.

Το Πρωτάθλημα φιλοξένησε φοιτητές από περισσότερα από 350 πανεπιστημιακά ιδρύματα, προσελκύοντας 1300 συμμετέχοντες από 70 χώρες. Από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου, όλα τα φημισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου βρισκόντουσαν με αποστολές τους στη Θεσσαλονίκη, διαγωνιζόμενα στο debate.

Σε μία περίοδο που η ελληνική αγορά αδυνατεί να υποστηρίξει κινήσεις που στρέφουν τα βλέμματα στη χώρα μας, η WEST ήταν μια από τις ελάχιστες ελληνικές επιχειρήσεις που μετείχαν έμπρακτα στην προσπάθεια αυτή, προσφέροντας βοήθεια στους διοργανωτές ώστε να φέρουν εις πέρας μία σύνθετη και μεγάλη διοργάνωση.

Η WEST, έχοντας πίστη στις νεανικές πρωτοβουλίες, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ανάμεσα στους χορηγούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και είχε συνεχή παρουσία στους χώρους διεξαγωγής του, όπως στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός της ΔΕΘ και στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Έχοντας την χαρά να παρακολουθεί από κοντά μία εξαιρετική διοργάνωση, η οποία εξελίχθηκε στην καλύτερη διαφήμιση της Ελλάδας παγκοσμίως, η WEST συγχαίρει τους διοργανωτές και τους εθελοντές του Πρωταθλήματος, και ιδιαιτέρως την ελληνική ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου η οποία κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ