Lidl: Στηρίζει το Κέντρο για Χαρισματικά-Ταλαντούχα Παιδιά

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10:30-15:30, στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” θα παρουσιαστούν ορισμένα από τα μαθήματα του CTY Greece at Anatolia College τα οποία καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος επιστημών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την χορηγία της Lidl Hellas.

Το Κέντρο για Χαρισματικά-Ταλαντούχα Παιδιά (CTY) ιδρύθηκε το 1979 στο παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμιο Johns Hopkins των ΗΠΑ, με στόχο να αναδείξει και να καλλιεργήσει τις εξαιρετικές ακαδημαϊκές δεξιότητες μαθητριών και μαθητών

Μέσα από τη στρατηγική συνεργασία του Johns Hopkins με το Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη και την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2013 στην Ελλάδα. Το Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια / CTY Greece προσφέρει σήμερα διαδικτυακά (online) μαθήματα, προγράμματα μονοήμερα και Σαββατοκύριακου, καθώς και θερινά προγράμματα.

H Lidl στηρίζει για τρίτη χρονιά το πρωτοποριακό Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια – Center for Talented Youth Greece και προσφέρει 20 υποτροφίες αξίας 40.000 Ευρώ σε μαθητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν το κόστος της συμμετοχής, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ακαδημαϊκές τους δυνατότητες, να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους και να γίνουν μέλη μίας ξεχωριστής κοινωνίας μαθητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ