ΙΣΝ: Πρωτοβουλία Ενάντια στην Κρίση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενέκρινε πρόσφατα νέο κύκλο δωρεών, συνολικού ύψους €2,24 εκατομμυρίων, οι οποίες επικεντρώνονται στους τομείς της Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας στην Ελλάδα. Οι δωρεές αυτές είναι επιπλέον της συνήθους και συνεχιζόμενης κοινωφελούς δράσης του Ιδρύματος στην Ελλάδα και παγκοσμίως και αποτελούν ένδειξη της δέσμευσης του ΙΣΝ  να συνεχίσει να προσφέρει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, έκτακτη υποστήριξη σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται περισσότερο από την κρίση στη χώρα. Οι συγκεκριμένοι τομείς που το Ίδρυμα ενισχύει με αυτές τις νέες δωρεές του (Υγεία, Κοινωνική Πρόνοια) έχουν πληγεί σημαντικά, λόγω της παρατεταμένης κοινωνικοοικονομικής κρίσης, με σοβαρές επιπτώσεις σε συνανθρώπους μας.

Ο νέος κύκλων των δωρεών αποτελεί μέρος της Δεύτερης Πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Ενάντια στην Κρίση, η οποία έχει ως στόχο να συμβάλει στην ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από τις δυσμενείς συνέπειες της κρίσης στη χώρα μας.

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, δήλωσε σχετικά: «Οι κρίσιμοι τομείς της Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας έχουν δεχτεί μεγάλο πλήγμα στην Ελλάδα της κρίσης. Οι νέες μας δωρεές αποσκοπούν στη δημιουργία προγραμμάτων που θα συνδράμουν ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και των μελλοντικών προοπτικών των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ